-
jé skvěla taky znám všechny písníčky ná spamet a nejoblibenější jsou
Habla si peudes,nuestro camino,mi mejor momento,hoy somas hoy,sej mejor ,te eperare te creo ,:DDD atd... všechny pisničky sou užasny
Je prostě best *14* *14* *14* *14*
nejkarsnější tam je leon federico maxi a tomas
violetta ludmila naty frančeska a camila alé ta se moc nelibi
!!!!!!! :DDDD *14* *14* *14* *14* *14* -
nezdá se to jenom tobě Violetta je taková blbost a stejně se na ni koukaj jenom nány kdyť se pořát jenom cicmá a nic jinýho nedělá a nemyslete si že když budete říkat:,,ty seš tak blbá,když se ti nelíbí tak proč sem píšeš,ona není blbá ty seš blbá..že mě to nějak překvapí....do toho s te mi ukradený
*16* -
Zdá se to jenom mně, nebo je Violetta famyšlený fiflena, která si o sobě moc myslí? .. neumí si vybrat zda-li se ji líbí Ten či onen kluk, pak si myslí jaká není hvězda ve zpěvu a přitom každý e studiu umí zpívat líp jak ona!!
-
miluju seriál violetta je nejlepší na světě *14*
-
serial violetta je ten naj .milujem ho . aj ked sa mi pacia vsetky postavy ale najviac sa mi paci samozrejme violetta a federico
-
ale voy por ti je skladba leonova
-
Znám všechny její písničky nazpaměť jako např. Te Creo, Hoy Somos Mas, Nuestro Camino, Yo Soy Así, En Mi Mundo, Voy Por Ti,Podemos,Ser Mejor, On Beat, Ven y Canta, Mi Mejor Momento, Como Quieres,Destinada A Brillar,Veo veo, Si Es Por Amor
-
Milujeme Violettu a Leona.
-
Miluji violetu strašě
-
Mám rad violetu
-
JJ taky bych řekl
-
Violetta je ten nejlepší seriál co kdy Disney channel vysílalo a podle mě se víc hodí k Leonovi a Ludmila k Tomásovi
*3* -
Je to dobrej seriál,ale pořát opakujete puate už Violettu2 tohle nás nebaví *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
MILUJU VIOLETTU UPLNE JI ZBOZNUJU PORAD SE NA NI MUSIM KOUKAT A UZ SE TESIM AZ BUDE TEN FILM *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *5* *1* *1* *1*
-
Ja si bez serialu violetta svuj zivot ani neumim predstavit kazdy den si spivam jeji pisnicki aspon 10 krat *14*
-
mam uzasnej pocit kdyz se na ten serial koukam *14*
-
to kino o violettě budou poprve jako premieru davat 8. kvetna *3*
-
souhlasim s ninou a leonettou ale uplne vsechny detaily co tam napsaly tak snema souhlasim. taky jsem si myslela ze violetta bude blbost podle tech reklam ale ted bez toho nemuzu byt ani den *14*
-
Já miluju violettu prostě se nato musím divat strašně moc mě to baví jak spivaji a to napětí Jé užasnyy
Káždy den se divam na youtube na novy dili
a ják bude 2.serie tak už tam nebude tomas alé diegoo a přijdou tam novy hercí
Marco,lara,nany,esmeralda,a eště nejaky novy
staršně mě to baví chtěla bych byt ona jájj je užásná ej to Muj vzor
Prostě neujžasnějěííí herečka zpěvačka prostě všechnoooo :DD
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Bože však ona tu nemá official stránku *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15*