-
jsem na tenhle pořad závislá prostě ho zbožnuju.... a nevíte jak je tam kamila max a frederico *14* *14* *14* *3* *3*
-
Si,eres!
Te quiero!!! *14* *14* *14* *14* -
Leonetta !!!!!!! *14*
-
Já vím to co je pod tím co psala Violetta jsem si preložila a pod to ji Špaňelsky odepsala
Napsala jsem:
Si,eres!
*14* *14* *14* Te quiero!!!
To jsem ji odepsala *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Si,eres!
Te quiero!!! *14* *14* *14* -
Ahojky neví někdo jak se jmenuje doo Camila??? *4*
-
Kdyby jste nevěděli jak to podemnou přejedte si na vyhledávač google já si to vyhledala a ukázalo se že to psala faaaakt vona violetta
-
Holla,soy seriadas estrella.Seguramente me conoces de la serie violetta.Achc preguntar si soy un buen cantante? *7* *7* *7* *7*
-
Je to ten neeeeeeeeeej film na světě.Violettu mám moc ráda a být jí vybrala bych si rozhodně LEONA *14* nechápu proč Thomás přešel na Ludmily stranu protože Ludmila je pěkně blbá *16* .A ve skutečnosti se jmenuje Mercedes.CHa,cha,cha a máš to zpátky Ludmilo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
violetta je super fylm mám ji ráda chtě la bych být na jejím koncerte *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* mám já ráda a ten fylm taky všechny mám moc ráda *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
-
néééééééééé!!!!!!!!!
Gregorio je ředitel!proč sakra!
A jen tak pro zajímavost, mě se víc líbí Leon a taky trochu Pablo:P... -
nejlepší seriál na světě nejlepší pro mě je Frančeska
-
Violetta je super mne sa paci Leon a je super ze spolu chodia ale preco to musi znicit Diego?aky boli pekny par.......
-
Ona ji to nežekne Violetta to zjistí sama na youtube su všechny části do 80 a Violettu bolíbi v první sérii a mohli by ste viedet ako se herci mnenují!J
-
Na youtube jsou všechny časti violetty miluju Violettu je skvielá a má skvielej štýl mne se strašne páči Rodrigo Ramos je krásnej a co to stím Leonem všichni máte v d´alších dílech bude chodid s Viou ale zlomí jí srdce a navíše nevím ale nekdo napsal že chce sním do postele proboha rozoberáme fim alebo co.A jedna čat bude super Leon a Tomas budu naraz spívat pod oknem jem že to uvidel jeji otec a to bila sranda.*1* I LIKE VIOLETTA. *14*
-
Momento Musical Violetta Angeles y Demonios
koukně te se na to*12* -
violetto chot s tim tomasem diky
-
awojki vijo nechot stim leonem ale tomasem dekuku mamte moc rada *5*
-
viotta mate maoc rada ale moc a y heski spivas a moc a ty a franeska a kamila a ludmila vi ste sestry ty ma ludmila moc mne to zejma
-
Ahojky nevíte kdy bude nový díl?