-
ještě 1 řekni něco takovýho a uvidíš ty pi*o . kdo to říka ten to je na toho to pasuje ty trapáku. a 1 takový komentář nezabrání tomu aby se na to lidi přestali dívat. protože milionu lidí se to líbí akorát tobě nééééé....
co si o sobě myslíš nafoukaná princezno.... haha a máš to!!! -
jo chodí spolu podívej se na jeho osobnost a uvidíš podívej se na jeho vztahy a uvidíš že chodí s violettou. a pro případ že by si nevěděla jak se jmenuje tak se jmenuje jorge blanco papa
-
nejhezčí z violetty je leon a chci na jeho koncerty a chodit s ním. kdyby to bylo možné. za 1 má holku za 2 bydlí někde ve francii a za 3 kdyby tak uměl česky!!!!!!!! já ho prostě miluju!!! *14* *14*
-
to je muj nej serial (Leon je krásnej) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
dobry serial *3* *3* *3* *3* *3*
-
Miluju Leona (Jorge Blanco) a tento pořad *14*
-
Miluju tuten seriál *14* a Leon je krásnej :)) sice Tomás taky ale Leon je nejlepší *14* *14* *14*
-
ja tiez neviem *13* *13*
-
a kde je jorge blanco he?? *11*
-
Chodí Martina Stoessel ve skutečnosti teda s Jorge Blanco nebo ne? Někdo píše že jo a někdo že ne tak já nevím :/
-
taky souhlasim s leonem je hezky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
draka to není pravda jmenuje se brako *13*
-
ahoj prosím vás mužete přidat i ostatní herce ?
Např : Kdo hraje Camillu? Naty ? Draka? Napu ? Jade ? .... -
co znamená to VZTAH???
-
Já si myslim že by Violetta měla skončit s Leonem a chodit spíš s Tomasem
-
leon je moc hezkej chtěla bych aby se mnou chodil
-
Violetta mi mela skoncit s Tomasem a ne s Leonem i kdyz León je taky fajn kdyz pujde za svim srdcen tak si vybere spravne :-) :-D
-
voleta bi mne la skoncit s tomasem *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ja tiez hlasujem pre leona ale violeta no martina stoesel bi mala is za svojim srcom a potom spozna kto je tem pravi
-
Taky souhlasim Leon je nej!!:-D a Violettě to přeju s Leonem:-)) sluší jim to:-P *3* *3*