-
Hola, Violetta es la mejor serie de mi primo y yo también no entiendo cómo pudo pasar de León Vio. Vio es el más hermoso y puede cantar muy bien. Fran también es muy bonita. Espero que Diego seguirá molestarse con León y Vio seguirá siendo feliz.
Hola Claire y Misha. *14* -
miluju leona a jako kámošku asi violettu *14* *14* *14* *14*
-
Čaute ja som Mel. Milujem Violettu a už sa nevioem dočkať na 2 . Leon je super s Violettou im to pristane :-)
-
violetta je nejlepsi serial na svete!!!
-
já si myslím že by viletta měla být s leonem !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* leon je omnohem lepší,hezčí,líp zpíva atd... *1* *3* *14* *14* *3* *14* *4* *3* *14* *4* *5* *3* *14* *4* leon by měl být navžýdy s violetou,nemožu pochopit jak leon vydržel s ludmilou *10* *11*
-
je to hezky serial *14* *1*
-
-
Hezky to je malo *4* je to nejlepší !!!!! *14*
-
-
Škoda že ve 2 není Luca.Škoda že ve 3 nebude Lara.Violetta je fajn ale udělala špatně když začala chodit s Diegem Diego udělal špatně když výletě chce ublížit.Violetta se víc hodí k tomásovi....
-
ty něajak lucy ještě jednou to řekneš o violette tak uvidíš *16*
-
-
jo presne to je kravaaa *16* *16* *16* *8* *8* *10*
-
hele jo ty pi/o lucy ty si ta trapka *15*
-
-
violetta je moje mám tě moc moc moc moc moc moc moc moc ráda mám celej pokoj tvých fotek! moc ti fandim *14* *14* *3*
-
Violetta je super mne sa paci Leon a je super ze spolu chodia ale preco to musi znicit Diego?aky boli pekny par.......