-
Viete že v 3 serii 21 časti na začiatu antonio zomrie. Pablovi niekto zavola ale na prvi krát to nezdvihne lebo jak pred každim koncertom utešuje deti ale zavolaju mu znovu tak to zdvihne a ked mu tu spravu povedia tak odpadne a potom začne plakať a deti sa ho spitaju ze čo sa deje a on bude plakať tak nevie hovorit potom pride maroti a povie ze uz musia isť vystupovať ale všimne si pabla tak sa spita že co sa stalo tak pablo povie že antonio zomrel a všetci začnu plakať a cele vystupenie sa zruši pablo bide mimo 3 dni a bude tam novy vlastnik studia ktori bude strašni a bude na každeho zli. oplati sa tu časť pozriet je to smutne a ešte jak sa rozplače pozrite si to na youtube je to fakt smutne alebo si stiahnite na android aplilaciu capitulo de violetta oplati sa pozrieť. A gregorio sa stane dobrim aj diego....
-
violetta má priezvisko castillo *16*
-
Nejlepší seriál ever *1* moc ráda Violettu sleduji,miluju její písničky i děj seriálu,ale je móc škoda,že Violetta Live 2015 International Tour nebude i u nás *9* *13* je to fakt vééliká škoda *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* ale snad se mi poštěstí,a pojedu do Vídně *1*
-
Miluju seriál VIOLETTA a hlavně Leona *14* *14* *14* *14*
-
-
prej Ludmmila odchzí ... Nevíš o tom něco ? Jinak taky ho miluju
-
-
ja vám chci rict ze na koncert violetty me to moc nebere protoze ty hvezdy ze serialu violetta maji svuj vlastni zivot ktery vlozili do show ale ja bych taky chtela byt hereckou kdo chce byt takovy jako violetta napiste nebo nechte like
-
I LOVE VIOLETTA!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ja si bez serialu violetta svuj zivot ani neumim predstavit kazdy den si spivam jeji pisnicki aspon 10 krat *14*
-
Jejda každý má svůj styl a svoji fantazii, já mám ráda hudbu a oni taky. Tak jestli se Ti to nelíbi tak se na to nedívej a nepištu takové komentáře! - Vaya cada uno tiene su propio estilo y sus propias fantasías, me gusta la música y estaban también. Así que si no te gusta y lo que no lo mira y nepištu dichos comentarios!
-
Jejda každý má svůj styl a svoji fantazii, já mám ráda hudbu a oni taky. Tak jestli se Ti to nelíbi tak se na to nedívej a nepištu takové komentáře! - Vaya cada uno tiene su propio estilo y sus propias fantasías, me gusta la música y estaban también. Así que si no te gusta y lo que no lo mira y nepištu dichos comentarios! *16* *16*
-
-
fakt dobre umis spanelsky tedy doufam ze to je spanelstina *3* *3* *3*
-
-
Violetta je úplne naj naj lepší seriál na celom svete:D