Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Videla jsem fotky z Violetta 3. Jestli někdo ví určitě te se natáčí prosím ode pište. Dekuju
  • prosím nevíte jak jse jmenuje dooparvy federico Děkují za opověd
    • Sofii1
      volá sa Ruggero Pasquarelli *4*
  • ja tiez hlasujem pre leona ale violeta no martina stoesel bi mala is za svojim srcom a potom spozna kto je tem pravi
  • https://www.facebook.com/pages/Violetta-fans-CZ/221696038025881 Dejte nám prosím lajk budeme moc rádi :3 děkujeme *M*
  • Mě štve že Thomas v druhý sezóně odejde. :-( Je hezčí, roztomilejší a hodnější než ten nafoukanec Leon :-P Ale jinak je hezkej, ale míň. Ale seriál Violetta je BEST ;-) Je dobře že teď je s Thomasem. Ale chudák Braco ten jí chce taky a nemá šanci, a ten Diego z druhý sezóny je hnusnej.
  • Ahoj Jessi, Leonovi je 23, Fran je 24, Violettě je 17, Ludmile je 22, Thomasovi je taky 22, Kamile je také 22, Maxímu je 24, Diegovi je 23, Engi je 24, Chermán má 42, Marcovi je 21, Federicovi je 21 a víc jsem nenašla *3* *2*
  • Já taky sleduju každý den Violettu a jak zpívá tak já taky zpívám *6* *5* *3*
  • Vikino leon néni tvůj.
    • Ale je krravo
  • mama te rda vioetto a leone :D :D
  • podakujme sa všetkym hercom z violetty mislim si že si zaslužia od nas všetkích velky potlesk TAK ahojte a dakujeme za tie užasne 4 roky čau *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit