Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skvělej serial *14* *14* *14* *14*
  • leon a diego jsou vazne super
  • seriál violetta je užasný a taky tomas a leon ted jsem byla ve španělsku ale neviděla jsem jí tam to byla škoda *9* ale četla jsem si komentář pani premúdrela a každý si myslí něco jiného ale když se vám to nelíbí tak o ní neříkejte špatné věci někoho by to mohlo urazit
  • ja by sem chcela videt treti radu ale diego neni krajsi nez leon to je blbost
    ale sak kazdemu sa lubi nekdo iny keby sa kazdemu lubil rovnaky clovek to uz by byla blbost
  • já bych řekla že violetta je nejhezčí seriál a ten kdo řiká že violetta musí mít za každou cenu kluka tak se mílí a ten člověk musí mít za každou cenu kluka violetta se prostě jenom nemůže rozhodnout mezi Leonem a Tomásem tak buďte stícha protože

VIOLETTA JE NEJ SERIÁL *14* *14* *14* *14*
  • Milujem vas :DDDDDDDDD *14* *14* *14* *14* včetkych
  • violetta je skvela LEON *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj leone *3*
  • Ja bych chtela byt violeta aspon na 1 sekundu tatka mi slibyl ze me vezme do toho kina ale kdyz zacala hrat violetta jak byli ty reklamy sem si rikala to je blbina a ted uz ne violetta je jakoby cast mojeho zivota ktere se nemuzu jen tak tak vzdat chci jet do buenos aires a potkat ji kdyby se mi to stalo ondlim VIOLETTA JE MUJ VZOR a toho se jen tak nezbavim!
  • sohlasim s tebou nino

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit