Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I like Violetta.
  • serial violetta miluju uš dlouho a miluji leona:jorge blaco a prej že je angi tehotna...ale chela bich jet do buenos aires za violettou a jot na jeji koncert škoda a videt leona ja ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* je krasnej a peknej tak ahoj violetta *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • v jakym díle se Léon a Violetta políběj???? a v jakym díle se ostříhá???
    • Ráda ti to odpovím až v druhý sérii se Leon ostříhá a políbí
    • pls řekněte *9* *13* *13* *13*
  • Znám všechny její písničky nazpaměť jako např. Te Creo, Hoy Somos Mas, Nuestro Camino, Yo Soy Así, En Mi Mundo, Voy Por Ti,Podemos,Ser Mejor, On Beat, Ven y Canta, Mi Mejor Momento, Como Quieres,Destinada A Brillar,Veo veo, Si Es Por Amor
    • ale voy por ti je skladba leonova
  • Souhlasim s vama Leon je nej:-)
  • Violetta je nej! A hlavně diego je sexýý můj idol! :) Nikomu nic neříkám každýmu se z violetty líbí někdo jiný ... Tk prosím nekomentujte že se mi líbí diego! :D *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nahodou leon je nej libi se mi je faj trochu hodne se mi libi ale diego taky neni spatnej libi se mi franceska ludmila sou super obe *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
  • Ten seriál je opravdu z Argentiny?Já myslela,že z Itálie nebo Španělska.O.o
  • miluju maxiho *14*
  • Angie bude s Pablem,Chermán s uplně někým jinym,Tomas odjede do Italie nebo spanelska,Leon si taky najde jinou a Violeta taky jinyho,Maxi bude s Camilou a Naty a potom bude naty s andresem
    • úplně špatně anonym....angie sice bde s pablem ale violetta s leonem, francesca s marcem, maxi s naty camila s nějakým černochem a chermán s nějakou jinou učitelkou msto angie
      *4*
    • úplně špatně....angie sice bde s pablem ale violetta s leonem, francesca s marcem, maxi s naty camila s nějakým černochem a chermán s nějakou jinou učitelkou msto angie
      *4*
    • Zendaya123
      Iva, Maia: Je to v pokračovaní od 40 epizody prvej serie a pokračuje to do druhej série *4* Druha séria sa už odvysielala v Južnej Amerike a v Europe (vo Francúzku, Španielsku, Taliansku...) Anonym: Máš pravdu tiež som to videla a viem ako to bolo *4*
    • Jak to víš prosím odpověz.?.?.?
    • A jak se jmenuje Leon doopravdy???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit