Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechi je nejlepší Ludmila ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* Leonetta je nejhnusnějšíí nejlepší Je Fedemila ♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Jono máš pravdu
      *14* *14* *14* *14* *14*
    • Je to tvůj názor, a můj je zase ten že jsou oba dva páry ,,The best" :)
    • Chápu že máš nejradši Fedemilu já jí mám taky ráda je to můj 2.nej pár ale z prominutím je trochu "divné" že urážíš Leonettu která s Fedemilou nemá nic společného neříkám kdyby si měla radši třeba Dilettu ale Uvědomila nemá s Leonettou nic společného
      • Pardón blbne mi klávesnice oprava není to Dielettu ale Dielettu a Uvědomila má být Fedemila
      • Kartón Dielettu
  • milujem violettu *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • do ri ti zasa to opakuju od 65 časti *16* *10* *9*
  • Terko si dobrá
  • ahoj do pjse ze violleta je k.a.a tak soou sami *3* *3*
  • Viene a Eslovaquia *3* *14* *4*
  • Tomás božsky zpívá snaží se tančit skládá ùža písničky.Je k nakousnutí. Jeden z nejhezčích kluků z violetti. !PROSTĚ BONBON! K výletě se hodí nejvíc!
  • Podle mě by měla být Violetta s Tómasem, už od začátku ji Tómas miloval a ona jeho. León mi přijde falešnej tím ze na začátku chodil s tou největší potvorou Ludmilou a jen tam přišla Violetta hned chtěl ji jenom proto že je hezká. Tomas & Violetta forever <33 a nevíte jestli se ještě Tomáš s violettou k sobě vrátí? :(
    • Tomás už ani v jedn sérii nebude, takže spolu stoprocetntně nebudou.
    • Ale leon ji mel prvni
  • jak se jmenuje ve skutečnosti ramážo
    • alfredo allende
  • vy jste vážně pitomý/í,vy co si tam píšete ty krávoviny o martině stoessel.vždyť je úžasná!!!zato vy neumíte ani psát!!!tak se uklidněte! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit