-
Violetta má problémi kvůli tvrdohlavé Ludmile
ale jinak s tátou
CHUDAK VIOLETTA
LUDMILA JÍ KAZÍ ŽÍVOT
MÁ ZBYTEČNĚ VÍC PROBLÉMŮ
NEŽ DOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Violetta je ta nejlepší spěvačka na světě!!!
Je krásná jako ten film!!
Až budu velká ta se s kámoškou chceme za Viou podívat !!!!!!!!!!!!!!!
(Jsem zamilovaná do leona je moc heský
A myslím si že se k violettě hodí on a Tomás se hodí k Ludmile !!!! :-) :-D :-P ;-) ;-) -
-
√ Máš naprostou pravdu √, ale až budeš velká tak ona bude dospělá
-
-
Federiko ten kluk má talent,božsky zpívá
-
Hej ti Sabčo elinečka ma velkou pravdu.Jo a ty co to je za jméno Sabča ???)A jo Maxi a leon jsou upně krasoučcí tak čusky Sabčo
*1* *1* *1* *1* -
Nevěděla jsem že ňáká Violetta je ale pak se kouknu na Disnel channel a tam vidím díl Violetty a pak se za kouknu do jednoho fešáka Leona a pak ten film sleduju furt.Vím o Violettě všechno i když vím že se s Leonem nemůžu vidět a nikdy neuvidím chci jen říc že Leona mám moc ráda
1.Leone moc mi chibíš chcise stebou setkat vím že to nejde ale chci tě vidět jak vipadáš..... *14* -
Už sa teším na Violetta koncert ked tam pôjdem už ju chcem vidiet na živo :) ............................. *14* *14* *14*
-
Neví někdo kdy se tam zase objeví Angie ???????
-
-
Angie se objevi ve Španelsku s Ludmilo mamo,Chermanem,Violetto a s Ludmilo a pak o par dílu přijede domu
-
-
nejhezčí z violetty je leon a chci na jeho koncerty a chodit s ním. kdyby to bylo možné. za 1 má holku za 2 bydlí někde ve francii a za 3 kdyby tak uměl česky!!!!!!!! já ho prostě miluju!!! *14* *14*
-
-
Taky bych chtěla chodit na jeho koncerty a chodit s ním, ale je ze Špaňelska,, spíš bych já chtěla umět špaňelsky
-
že jo je to kus chci bít snim v posteli *14* *14* *14* *14* *1* miluju ho boužel postel nebude
-
-
Ahoj ja jsem natali
1.Vite nekdo kdo vyhrajetu realitišou yumix????
2.a kdy violetta konecne rekne vse svemu otci...?
3.je to krasny serial divam se na neho moc rada a sleduji ho od 1.dilu...! :) -
ona sa volá Violetta Castilo a nie Violetta Benassi, neviem kto tam to napísal, ale je to zle a nejde to zmeniť *9*