Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • julyana
    Violetta má problémi kvůli tvrdohlavé Ludmile
    ale jinak s tátou

CHUDAK VIOLETTA
    LUDMILA JÍ KAZÍ ŽÍVOT
    MÁ ZBYTEČNĚ VÍC PROBLÉMŮ
    NEŽ DOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Violetta je ta nejlepší spěvačka na světě!!!
    Je krásná jako ten film!!
    Až budu velká ta se s kámoškou chceme za Viou podívat !!!!!!!!!!!!!!!
    (Jsem zamilovaná do leona je moc heský
    A myslím si že se k violettě hodí on a Tomás se hodí k Ludmile !!!! :-) :-D :-P ;-) ;-)
    • √ Máš naprostou pravdu √, ale až budeš velká tak ona bude dospělá
  • Federiko ten kluk má talent,božsky zpívá
  • Hej ti Sabčo elinečka ma velkou pravdu.Jo a ty co to je za jméno Sabča ???)A jo Maxi a leon jsou upně krasoučcí tak čusky Sabčo

*1* *1* *1* *1*
  • Nevěděla jsem že ňáká Violetta je ale pak se kouknu na Disnel channel a tam vidím díl Violetty a pak se za kouknu do jednoho fešáka Leona a pak ten film sleduju furt.Vím o Violettě všechno i když vím že se s Leonem nemůžu vidět a nikdy neuvidím chci jen říc že Leona mám moc ráda
    1.Leone moc mi chibíš chcise stebou setkat vím že to nejde ale chci tě vidět jak vipadáš..... *14*
  • Už sa teším na Violetta koncert ked tam pôjdem už ju chcem vidiet na živo :) ............................. *14* *14* *14*
  • Neví někdo kdy se tam zase objeví Angie ???????
    • Angie se objevi ve Španelsku s Ludmilo mamo,Chermanem,Violetto a s Ludmilo a pak o par dílu přijede domu
  • nejhezčí z violetty je leon a chci na jeho koncerty a chodit s ním. kdyby to bylo možné. za 1 má holku za 2 bydlí někde ve francii a za 3 kdyby tak uměl česky!!!!!!!! já ho prostě miluju!!! *14* *14*
    • Taky bych chtěla chodit na jeho koncerty a chodit s ním, ale je ze Špaňelska,, spíš bych já chtěla umět špaňelsky
    • že jo je to kus chci bít snim v posteli *14* *14* *14* *14* *1* miluju ho boužel postel nebude
  • Ahoj ja jsem natali
    1.Vite nekdo kdo vyhrajetu realitišou yumix????
    2.a kdy violetta konecne rekne vse svemu otci...?
    3.je to krasny serial divam se na neho moc rada a sleduji ho od 1.dilu...! :)
  • ona sa volá Violetta Castilo a nie Violetta Benassi, neviem kto tam to napísal, ale je to zle a nejde to zmeniť *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit