-
Seriál mě baví jsem do něho úplně zažraná:-)Miluju Leona i Thomase,ale přece jen je lepší ten Leon. Dívám se často na videa na YT na 2sérii a Thomas tam není,ale je tam jinej.z těch videíí jsem pochopila to,že tam přijde více postav,ale ty nové postavy a HLAVNÍ přijdou sourozenci holka a kluk.Ten kluk se zamiluje do Violetty a ta holka do Leona proto to bude problém aby Viu nebyla s Leonem.Jsem strašně ráda,že od Violetty táta bude respektovat to,že chce zpívat.Taky její táta už nebude se Šejt(nevím jak se to píše) Ale já jí mám strašně ráda přece jen kdyby tam nebyla ona tak se tak moc nezasměju.A od Violetty táta se bude ženit s jinou,viděla jsem video na YT ze svatby kde jim i Violetta zpívá!Ale i tak ikdyž je to moc natáhlej seriál tak mě pořád baví :-) *14* Přemýšlím o tom že si koupím i knížku Violetty!:-)
-
violetta je fajn holka a nemněla by si skazyt život diegem *16*
-
Miluju ten seriál ! :) Je to jako bych se do toho úplně vžila :) *14*
-
Viete že by mala byť aj 4 seria ?????????????????? Už sa teším milujem ju
-
Ja Violettu miluju nevinechala jsem ani 1 dil a ani nehodlam ho vynechat nam tam v sechny moc rada VIOLETTU TAMASE LEONA MAXIHO FRANCESCU KAMILU LUDMILU NATY BRAKA NAPA ADRESE LUKA ANZI BETA CHERMANA MATIASE SEJT OLGU RAMAZA PABLA ANTONIA GREGORIA BRODVEJE DIEGA PROSTE VŠECHNY *14* *14* *14* *14* *5* *12* *1* *15* I LOVE YOU VČICHNI Z VIOLETTY
-
Já miluju ten serial divam se nato od1.dili a moc mě to zaujalo Leon je boží violleta se vic ho kk leonoví než tomasoví ..
Ale tet by měl byt 66.dil a pujde to zase od 40.dilu to ja tym napiču že to pořad opakuje a le ten serial moc miljuu a všechny herce taky se serialu violeta a nelibi se my gregorijo že nesnaší aji tomase aji federica *14* *14* *14* *14* l *14* u *14* miluju LEONETTA *14* *14* *6* *7* *16* *16* -
ahoj vion jak se mas *14* *3* *2*
-
Leon je mnohem lepší než tomas alibilo semy že odstopil od te soutěže yumix a by tam šla violetta je de vidět že ji milujeee *3* *14*
-
ludia ste super.a FEDERIKA milujem
-
violetta je nejlepsi :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-*