-
čús s kým nakoniec violetta bude chodiť ? a ako to cele skončí??????????????? *16* *16* *16* *11* *12* *10* *13* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *15* *2* *1*
-
-
to nevím ale doufám že s tomásem *14* *14* *14* *14* love love love love
-
no bracha mi rikal ze s tomasem, ale ja chci leona tak ze nevim ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* i love leon nebo jorge blanco
-
V 2 epizodě to bude na nic když tam není Thomas: (
-
-
Holky nevím co řešíte je to jen seriál!Ti lidi nejsou doopravdy takový jako hrajou.Ano Martina,mercedes,Pablo,Jorge jsou pěkní užasní a tak.Podívejte se na dates concert violetta vystupuje v Argentině,Brazílii,Španělsku a i v Itálii!:-)
-
violetta52 nevíš skím si to začínáš ti smradlavá pšestan ti buzerantko proto že te nenávidim a budu psat co semi zachce akedi sa mi zachce sprostačko a pro jistotu napsala si ktyš a jak žíkáž píšese gdyš a za 1 sem druháčka a za druhe nejsem mimino tisama si mimino a gdyš máš 14 tak ješte nejsi dospjelá a klidne se múžeš vi brečet mimino do mne se nikdo nebude navážed rozumíš
-
-
A představ si že ja ti nadávat budu,tvuj problém že si malej prvnaček,a sprostačka sni tak...nejsem to si spíš ty. Já si tady můžu psát co chcu tak di někam a strč si ti svoje komentaře zase nekam protože je mi uplně jedno je mi líto tvojí učitelky chudák.....blbá prvnačka tu nemá co psát!!! *16*
PS.: tyhle ostatní komenty psala moje segra do te se nenavažej jasny blblko
*16*
-
-
podla mna ma bzt violetta s tomasom a leon je strasný . *10* *16* *12*
-
-
No to teda promin ale Tomás je strášný né Leon. Leon se o Violettu stará a chrání jí. Tomás jí tak akorád jenom ubližuje. Já držim palce Leonovi doufám že bude s Violettou navždy. A asi to nevýš tak ve 34 episodě Leon Violettu políbý. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
blbecek
-
Je trapka ja kdyby viděla takovýho kluka jako je Tomás a byl vy do mně tak by ho už dávno ošukala ne jako Violeta. Není se tam na co dívat je to kokotina kdyby si to tam alespoň sexuálne rozdávali... Né aby se tam olyzovala každý díl s někým jiním *12*
-
-
Sice s tebou souhlasim,ale přece je to seriál ad Disney Channel a tam by takové věci být neměl.Na to se dívají děti už od šesti let.
Jinak ten seriál je v pohodě :)
-
-
Violetta je fakt super, ale mela bychodit s Tomasem!!!
´ A TAKY HEZKY ZPÍVÁ -
ne argentínskí *16* *16* *7* *7* *7* *7* *7*
-
Taurile ten seriál není blbost jestli je ti z toho blbě tak to nezvíraznuj
-
Beto vypadá jako vlkodlak