-
až mi bude 17 přejmenuji se na thomase a zbalim violetu je mi 6 doufam ze bude jeste hezka♥♥♥
-
-
seš trapný ani je nepotkáš!!
twl muže to být tvuj sne mě je 18 v španělsku bydlím už 8let tobě je teprv 6 muže se změnit tvá lásska určitě nejsi ošklivý aby si si nenašel niakou krásku:-) a jsem Camila Sienn a tak doufám že se ti bude dašit měj se!.a za 11 let už se vžiivotě nenapíšeme tohle je jendou co sme ti napsala víc ne:)).Tak se měj a hezký pozbitek dne a hezké VELIKONOCe 2014 -
tak prepac ale pochibujem ze ta bude chcet ona ma 17 a ak mas 6 ked budes mat 17 ona bude mat 28 *15*
-
-
Jasa rosplacem jeeeeeeeeeeeeeej ja som videla nazivo violettu aaaaaaa a leona a maxiho aj vy jeeeeeeej jasom na violetta life
-
Na youtube jsou všechny časti violetty miluju Violettu je skvielá a má skvielej štýl mne se strašne páči Rodrigo Ramos je krásnej a co to stím Leonem všichni máte v d´alších dílech bude chodid s Viou ale zlomí jí srdce a navíše nevím ale nekdo napsal že chce sním do postele proboha rozoberáme fim alebo co.A jedna čat bude super Leon a Tomas budu naraz spívat pod oknem jem že to uvidel jeji otec a to bila sranda.*1* I LIKE VIOLETTA. *14*
-
Chermán je idol žen a má velký lístky.
-
Ahojky neví někdo jak se jmenuje doo Camila??? *4*
-
-
Ahojky Camila se jmenuje Candelaria Molfese. Ahoj Elča
-
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* Miluju violetta lidi koho máte rači Leona nebo Federica *14*
-
-
*14* *14* *14* *14* Leon
-
Violetta je NEJLEPŠÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
dobra sprava
chcete pozerat prvu cast violetti tak teras mate možnost
hra na disnep o 21 00
je tam tomas braco a napo a leonovi tam ludmila hovori lvi kral a ludmile tarantule a dokonca aj vio jej tam hovori
asi preto ze žiarli na ludmilu lebo je stale s tomasom
ale tomas ma oci len pre violettu a leon ties -
-
Podla koho je lepsia leonetta lebo ja ju milujem :-) :-) :-) :-) :-)
-
Larka kde to je napsane
-
Ano je to pravda ale tomas podlana je do violetty a nie do ludmily ...teraz som pozerala violettu!:) mam vsetky veci od nej som jej faninka.bolo to super ked sa max dozvedel ze ma sesternicu :( .ale to je jedno
-
-
úpri mne lezie mi na nervi ako to opakovali od niakej časti 2 krát čo ste magori
*10* -
Destinada a brillar
-
Ona ji to nežekne Violetta to zjistí sama na youtube su všechny části do 80 a Violettu bolíbi v první sérii a mohli by ste viedet ako se herci mnenují!J