Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluji violetu strašě
  • violetta je nejhorší,ale mám ráda ten seriál
    • Tá Violetta je tam hlavná postava a tá Ludmila by mala mať ten tvoj názor ale na seba
    • vy jste nejhorší *10* *16*
  • aho,sem Jessi a Martino Stossel(Violetto) si prima a strašně se mi libi tvoje a Ludmili a Franceski a všech písničky a kolik je Marcovi a leonovi a maxovi atd si Italka ??????ja jo *3* *3* a maxosvi a leonovi a diegovi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • I love leon *14*
    • nesimuluj
    • violettatomas
      fuj leon!!!
      I love tomás!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • ti tu co deláš
      • violettatomas
        myslíš mě???
        • no
          • no
  • Violetta mi přijde hrozně namyšlená
    • Violetta nebo Tini to je jedno.Obě dvě jsou milé citlivé a mají boží styl je mi strašně líto že brzy skončí!Ale ještě jede dál :)
      • Ja urcite tini jaju milujem
    • ? :D ty jí asi neznáš v reále co? asi si ten seriál neviděla,když vůbec nevíš jakou má pointu :)
      • Ne ja som videla setky casty neveris vsak aty si videl niaku cast nikdo
  • Text Vašeho příspěvkusom slovačka a u nas bude 3 septembra ked začína škola violetta2
  • Je to ten neeeeeeeeeej film na světě.Violettu mám moc ráda a být jí vybrala bych si rozhodně LEONA *14* nechápu proč Thomás přešel na Ludmily stranu protože Ludmila je pěkně blbá *16* .A ve skutečnosti se jmenuje Mercedes.CHa,cha,cha a máš to zpátky Ludmilo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • violetta je skvela a ludmila je hnusna *14* *4* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • miluji LEONA *14*
    • Sa veľmi nezalub bo ho v živote nestretneš
  • Môj iba Tomás . Zabijem toho kto povie že sa mu páči .

*14*

Keť

Ano=Líby

Nie=Nelíby
    • jeto godzila horšieho som ešte ani nevidela najkrajši e LEON *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit