Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tiny nehrala violettu benassi ale violettu castillo
  • Ta Violetta je taková pi*a až to není možný. Malá trapka, která neví co chce a nenechá si nic vysvětlit.
    "Miluju Thomase." pak Ludmila pošle z Thomasovýho mobilu zprávu Violettě, že je konec. Trapka tomu uvěří a když jí Thomas chce vysvětit, že on jí nic neposílal, že na ní čekal na tom rande, tak ona jak pi*a řekne, že mu nevěří a pak na to mu řekne, že chodí s Leonem. Kr*va fakt. Úplně trapná.
    Ten kdo ten seriál napsal, musí bejt desetiletý dítě a ti co se na to dívaj taky..STUPIDNÍ SERIÁL VŠECH DOB. RADČI SE DÍVAT NA SITCOMY, JAK NA TUHLE STUPIDNÍ TRAPÁRNU PRO MALÝ DĚTI.
    btw. Já utekla, protože se bojím první pusy...Aby se nepodělala, trapka!
    • ještě 1 řekni něco takovýho a uvidíš ty pi*o . kdo to říka ten to je na toho to pasuje ty trapáku. a 1 takový komentář nezabrání tomu aby se na to lidi přestali dívat. protože milionu lidí se to líbí akorát tobě nééééé....

co si o sobě myslíš nafoukaná princezno.... haha a máš to!!!
    • nikoho tu nezaujima čo si ti o tom serialu misliš mne se libi *14*
    • jediná trapka seš tady ty.Když se na Violetta nekoukáš jak víš co se tam děje.Vipadá to že seš její fanynka.
      • máš pravdu je to její fanynka a velká ale podle ní se musí nějak na sebe upozornit krá*a jedna...
    • Bože niektoré veci tam možno trápne sú ale ja si myslím, že sa viac hodí k Leónovi.. každý má možno iný názor ale v 2 sérii bude ak tak s Leónom lebo Tomas odíde preč :)
  • I love Violetta. *14*
  • miluju seriál violetta je nejlepší na světě *14*
    • jo
  • Violetta je sprostá španielska atrapa amerického seriálu ... odporúčam to z Disney channelu stiahnuť .. ďakujem *14*
  • ja sem na holky takze miluju ludmilku a naty *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* oooooooooooooooooooooooooooooo
    • ne ja nejsem na holky věřte mi prosimmmmmmmmmmmm *9* *9* *9* *9* *9*
  • Těžko uvěřit tomu že Leon byl na začátku první série stejnej jako Ludmila a že s ní vůbec chodil.
  • Mě se líbí Leon a violetta hraje úžasně a Ludmilu nesnáším protože je zlá
  • violetta 2 je božžiiii violetta a tomas
    • Ve druhé řadě Tomas není *3* *3*
  • Violetta je super! MILUJU ten seriál...<3 a miluju LEONA! :****

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit