Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele nevite v jakym dile se Violetta a Leon polibej???? prosim napiste....a nevite co se stane zajimaviho v dilech 31,32,33,34 a 35??? pls napiste je to dulezity *13* *13* *13* *13* *13*
    • asi v tychto 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 *1*
  • Já s vámi vubec nesouhlasím a podle mně je Tomás o hodně lepší než Leon a nebejt Ludmily a Leona tak jsou Tomás a Violetta štasný!!!Jenže se do nich pořád někdo plete!! *10* A i Violetta přisznala že miluje Tomáse prostě se podle mého k sobě hodí *14*
    • Máš pravdu
  • Ruggero Pasquarelli (Federico) je tam najkrajší ja som mu urobila profil osobnosti
  • Chodí Martina Stoessel ve skutečnosti teda s Jorge Blanco nebo ne? Někdo píše že jo a někdo že ne tak já nevím :/
    • jo chodí spolu podívej se na jeho osobnost a uvidíš podívej se na jeho vztahy a uvidíš že chodí s violettou. a pro případ že by si nevěděla jak se jmenuje tak se jmenuje jorge blanco papa
    • ja tiez neviem *13* *13*
  • Ahojky, doufám, že neruším.Chtěla bych tu udělat menší reklamku na jeden blog o Violettě.Jmenuje se:the-suite-life-blog.blog.cz
    Teď tam probíhá i anketa o nej písničku z 1.řady tak hlasujte:).Myslím, že je to opravdu dobrý blog a taky si myslím, že si blogger zaslouží větší návštěvnost...Tak navštěvujte a hlasujte!!!:):):).
    • Bez jednoho blog.Takhle:
      The-suite-life-cz.blog.cz
      Asi je to už dobře
  • Ahoj,nevíte někdo kdy má být to kino s Violettou živě?Mimochodem mooooooooc mě violetta líbí koukám se na něj kaaaždý den!!!!!!!!!!
  • neví někdo , jak se jmenuje ta písnička od Ludmily , která se jmenuje v češtině "Předurčena k úspěchu" ?
    díky
    • ona klame tá pesníčka sa tak nevolá a mne mama povedala že pújdem do Buenos Aires na violetin koncert *1*
    • Jo já to vím ta písnička se jmenuje destinada a brillar... *3* *3*
    • Jmenuje se Destinada a Brillar
  • natalka.jarolimoKva
    htawdsfvgbhmhujjhukjn *14*
  • Jessi strašně se mi líbi - Violetta: Marco canta Veo Veo (Temp 2 - Ep 5)
  • natalka.jarolimoKva
    uzjzjfzfmbnug *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit