-
Corny je nej
Corny je nejlepší na světě a ostatní jsou hrozný ale já je neodsuzuju! *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
:))
w pohode Kiki :)) *4* -
omlouvám se
jen jsem se chtěla omluvit za to co jsem napsala pardon *3* *9* *9* -
Re: NWM
ja jsem to taky mela rada ale uz konec mam rada hsm nejvic...Van...a libila se mi cornelie a will s witch *5* -
mjmen tak dal
Tak se mi t libi holky *15* sem rad ze mate tak skwely ziwel jako je Witch moc rady.. nenechme ho stratit na dobro *9* ja to totiz sam nezwladnu.. jedine kdyz spojime wsechny sily *3* tak prekoname kazdou prekazku *5* -
Re: Witch
hele co ty tady nadavas witch jsou dobry nemuze nikdo za tve provblemi jasny prestan tady delat bordel ja se dam jako spravce witch a budu porad mazat tvoje prispevky jestli tady budes psat sproste mas nejake pripominky tak je napis ale v klidu *16* *10* -
aakristina
witch jsou moc dobry mam je rada a sbyram je uz dlouho ale mam rada i spionky *3* -
časáky
sbírám 6let časopis witch a to pečlivě je to suuuuuuuuuuuppppppppeeeeeeeeeer -
witch
irma je nejlepší ale všechny jsou dobry
*14* *14* *15* *15* *1* *1* -
Re: Witch
jdi do hajzlu !! huso jedna wypelichana *9* -
Witch
jo ja se nebojim říct že Witch jsou pro malé děti je to velká píčovina i Camp rock jelepší a paris taky jo a vyděli jste paris naživo jo já jo mam i autogram -
Re: witch
:)) -
witch
kupuju si časák witch a witch styl a je to fakt super *14* *14* *14* *4* *4* *5* *1* *1* *14* *5* *9* *1* -
NWM
Ja jsem si kdysi kupovala vsechno s withc nastesti me to uz preslo je to pro male mimina ja mela nejradsi Hay lin *9* *9* *9* -
Hay lin je nej
Hay lin má nej živel je nejhezčí z witch prostě super docela mě mrzí že tady skoro nikdo nic nepřidává já mám děsně hodně obrázků znám witch děsně dobře -
IIRRMMAA JEE NEEJJ
IRMA JE NEJLEPŠÍÍÍ,JJJOOOOOOOOOOOOOOOOO O.A NEJBLBĚJŠÍ JE WILL A HAY LIN.BBLLÉÉÉÉ.FFFŮŮŮŮJJJ. -
MIZÍ ZE SCÉNY
Když mi bylo tak 9, tak jsem je sledovala, teď ani ne. Komixy se mi číst nechcou a na JETIXU *1* je už nedávaj... -
prodám!!
Ahojky, chtěla bych se jen zeptat jestli by některá z vás neměla zájem o nějaké knížky WITCH.Já už sem z toho jaksi vyrostla *1* *3* a chtěla bych je prodat. Jestli budete mít zájem tak mi napište na mail- kristuska93@ seznam.cz pls. Mát tu i některé uplně nové knížky tak mi písněte *1* *3* -
W.I.T.C.H. Power
a nejhezci je Will *5* -
Re: ivca-piratka
nehádejte se kvůli kravině vy kraví nohy!!!! *9*