-
Stará čísla
Nevíte prosím někdo jak se dají objednat nebo dokoupit stará čísla WITCH ? Prosím pište na Stehlandka.blog.cz. Děkuju -
-
Re: Stará čísla
Tady mi nikdo neporadí! To je na nic!
-
-
ahojky, kdo shání cokoli s Witch (jak už časopisy nebo jakékoli věcičky), tak mi napište na blog: brka13.blog.cz
Mám tam i svůj vlastní Witch obchůdek za velmi nízké ceny. Stojí to za to se tam alespoň kouknout :-))
Děkuji, budu se na vás těšit *3* -
Witch-ky
nejhezčí je Hay Lin!!! *3* *5* *15* -
-
Re: Witch-ky
HAY LIN JE NEJBLBĚJŠÍ -
-
Re: Re: Witch-ky
ty seš blbá *13* všechny su supa !! *3* -
-
NWM
Ja jsem si kdysi kupovala vsechno s withc nastesti me to uz preslo je to pro male mimina ja mela nejradsi Hay lin *9* *9* *9* -
-
Re: NWM
ja jsem to taky mela rada ale uz konec mam rada hsm nejvic...Van...a libila se mi cornelie a will s witch *5*
-
-
-
-
Re: Witch-ky
hm to jo!! *14*
-
-
pronatyk
jano ty jsi blbá hay-lin je nejleppší *14* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *14* *14* -
-
Re: pronatyk
hele ty montano,nesmíš tahle hodnotit postavy jetli je will nej nebo hay lin nej...,ale nemusíš se tahle hádat s ostatním každý je jiný tahle má ráda třeba cornelii nebo tahle irmu já taky mám ráda hay lin takže se sklidni jo *13* *13* *13* *5* *16* *16* *3* *3* -
Re: pronatyk
to je pravda ivco-piratko *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
W.I.T.C.H. Power
a nejhezci je Will *5* -
prodám!!
Ahojky, chtěla bych se jen zeptat jestli by některá z vás neměla zájem o nějaké knížky WITCH.Já už sem z toho jaksi vyrostla *1* *3* a chtěla bych je prodat. Jestli budete mít zájem tak mi napište na mail- kristuska93@ seznam.cz pls. Mát tu i některé uplně nové knížky tak mi písněte *1* *3* -
MIZÍ ZE SCÉNY
Když mi bylo tak 9, tak jsem je sledovala, teď ani ne. Komixy se mi číst nechcou a na JETIXU *1* je už nedávaj... -
IIRRMMAA JEE NEEJJ
IRMA JE NEJLEPŠÍÍÍ,JJJOOOOOOOOOOOOOOOOO O.A NEJBLBĚJŠÍ JE WILL A HAY LIN.BBLLÉÉÉÉ.FFFŮŮŮŮJJJ. -
Hay lin je nej
Hay lin má nej živel je nejhezčí z witch prostě super docela mě mrzí že tady skoro nikdo nic nepřidává já mám děsně hodně obrázků znám witch děsně dobře -
omlouvám se
jen jsem se chtěla omluvit za to co jsem napsala pardon *3* *9* *9* -
-
Re: omlouvám se
Nevim za co se tady omlouváš jsou to píči *13* *13* *13* -
-
Re: Re: omlouvám se
sklidni ty kravo *16* *16* *16* taky nenadavam na vsechno co se mi nelibi *13* *13* -
Si wyjebana
A ty si zas kdo ??!! ze se opowazujes urazet hezke weci krawo pitoma... sprosta a wyjebana *5*
-
-
:))
w pohode Kiki :)) *4*
-