-
2.serie
Nevite kde by se dala shlednout nebo stahnout 2. serie kouzelniku z waverly
diky
*7* -
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
film
film wizards of waverly place film budou na disney chanelu 31.10 *4* -
Film
ahoj prosim nevite nekdo kdy bude na disney chanel nemuzu to najit a chci to videt -
Prosím o pomoc
Prosím vás, nevíte někdo kde bych si mohla stáhnout české titulky k filmu Kouzelníci z Waverly: ve filmu ? Za jakoukoliv odpověď děkuji. *3* -
-
Re: Prosím o pomoc
hey to mjeste nikde neni a bysis to mihla stahnout je na disney channelu *3* *3*
-
-
**
nejlepší a nejvtipnější seriál na DisneyChannel _ pro mě lepší než Hannah Montana -
-
Re: **
jj..no u mě to vyjde na stejno hannah i kouzelníci.. *14* -
-
Re: Re: **
ahoj jsem tu nový správce dopufám že vám to nevadí!!a kouzelníci z wawerly sjou super a srandovní ae jsou tak na stejnou s hannah montana jsou to supeer filmy!
-
-
-
písnička
ahoj,nevíte jak se jmnenuje ta úvodní písnička?? děsně se mi líbí a dobře se na ní tancuje :-) -
-
Re: písnička
not what it seems -
Mě příde že se strašně opičí po Hanně Montaně.Vždycky když tam má bejt něco vtipnýho tak mi to spíš příde trapný...je to hroznej seriál...a Selena je fakt trapka... -
-
Re: Re: písnička
Ty jsi trapka,kecáš kraviny,ani ji neznáš..to spíš miley je trapka,skoro otrávila svoje fanynky!! *13* *13* -
Hmm Sel a trapka která se opičí po Cyrusce??? ani bych neřekla... a že je ten seriál trapnej?? Herci z Kouzelníků alespoň umějí hrát na rozdíl od Cyrusky a spol. udělat divnej xicht umím taky... -
-
Re: Re: Re: písnička
jo no :D fakt ji neznam ale v hanne montane me prijde desive namyslena .. :D nemam ji rada :P
-
-
Selena a trapka??? *1* *1* Kdyby si rekla Miley tak to bych souhlasila :D -
-
Souhlasím selena ení trapka nwm kdo dělal velice trapnou a urážel sell...! *1* -
To je fakt Selena je lepší i serial
-
-
-
ahojky no ta písnička je od Seleny Gomez Everything is not what it seems... *3*
-
-
zítra!!
ahojky zejtra bych sem přišla dala new fotky z kouzelníků..a to i z 2 série.. *1* -
super filmík
je to fakt best film fakt jako nejlepsí *14* -
2
No druhá řada by měla bejt v září na disneychanelu...ASI -
-
Re: 2
Dneska hrála, i když nebyla v programu. *15*
-