Přejít na výpis diskuzí

Kouzelníci z Waverly

FILM 6.8.2008 
151 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2. řada

Čauky. KZW je fakt upe best. Chci se zeptat, nevíte kdy bude 2. řada? *7*
  • kiko_kino

hele.. pujde film kouzelníci z Waverly film někdy do kin?? nebo na CD?? a dá se koupit?? pls
    • supulka

Re: kiko_kino

V Americe byla nedávno premiéra televizního filmu Wizards of Waverly Place The Movie. Musim říct, že je to fakt super :)
      • Re: Re: kiko_kino

Premiéra Wizards of Waverly Place: The Movie je oficiálně 30. října na Disney Channel. *15*
        • cordy

Re: Re: Re: kiko_kino

skvělí thanks moc už se nemůžu dočkat *15* *14*
  • gabi777

správce

ahoj jsem správce tohoto seriálu takže kto o tomto seriále bude písať čosi zlé vymažem to!
  • brutus7

web

Ahoj podivte se na web http://serialy7.iplace.cz/ jsou tam serialy ke shlédnutí taky i kouzelníci s Wawerly
  • staniczek120

Good serial

Fuckt dost dobrey serialek docela me to chytlo..
  • mileyhilary

selena

1serii se muzete podivat na youtube.cz tam to je i cesky a nevite kde se to da stahnout kolik 1serie ma dilu a kolik je serii díky za odpoved
  • pája

co to jo to fanki čapka na hlavě zaspalas nestiháš místo vlasů hnízdo máš mi tam byly mi to víme fanki čapku taki máme *3* umí te to? *3*
    • denisqa

Re: pája

Neumim, ale zajmalo by mě, v kterym dílu to je *1* Já už sem ten díl viděla, ale nemám páru, jak se jmenuje *9*
      • high-school-hilary

Re: Re: pája

1x04 Nový zaměstnanec (New Employee) :-)Dost dobrej dílek
  • alex16

Alex

je to nejky seriál!! *14*
    • luida

Re: Alex

to teda je. Ale našla jsem jim tam chybičku. Je to v dílu jak Gigi pozve Alex a Harper na čaj. Když Alexina máma pustí Justina a Maxe do skrýše, uvažuje jestli na dveře dát zámek, ale nakonec ho položí na stůl. V dalším záběru je zámek na dveřích! Zkoukněte to!
  • husty

hele videli jste dil jak se dostaly do toho hororu a nakonec se selena vzbudi a oni ji všichni vystrasi al etam bude ten pravej?me se to moc libi je to prca *1* *3*
    • Re: husty

tEN byl uplně uzasnej..videla sem ho dnes ráno a málem sem se potrhala smíchy!:D *1*
  • ajusinkal

písen

jo a nevíte jak se jmenuje ta písen co hraje na začátku??když tam jsou ti herci to začáteční vždycky:D
    • vashley

Re: písen

Ta úvodní písnička se jmenuje "Everything is Not What it Seems" myslím.... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit