-
Můj blog
Ahoj já nwm jestli můj blog je hezů tak prosím o hodnotte mů blog
htt://bluekiss.blog.cz *4* -
Re: NEVÍTE
v seriáli Mason a v skutočnosti Gregg Sulkin :) -
♥_♥
Jsoouu nejjjj *14* *14* *14* -
Díl
Nevíte někdo, jak se jmenuje ten díl, jaak taam Selena pořádá tu modni prehlidku? -
Re: Re: Re: písnička
jo no :D fakt ji neznam ale v hanne montane me prijde desive namyslena .. :D nemam ji rada :P -
SERIAL
Je to super seriál. Kolik má vůbec sérií? *3* -
Re: HELP
bylo to v díle malba na zakázku -
Re: Juliet
Bridgit Mendler -
Re: čarodějka
jmenovala se stevie.doopravdy Hayley Kiyoko -
Re: dily
Myslím třetí. Čtvrtou nově vysílají v Americe -
Re: NEVÍTE
jmenuje se Mason -
NEVÍTE
ahoj nevíte jak se jsemnuje Alex Kluk v kouzelníci vs. vlkodlaci -
Re: Re: Re: písnička
Souhlasím selena ení trapka nwm kdo dělal velice trapnou a urážel sell...! *1* -
dily
Ahoojky můžu se někoho zeptat kolikáta serie je tedko na disney (nejnovejší)..Děkuji...=)) -
Re: ahoj fakt newíte
ta herečka se v tom jmenovala stevie a jmenuje se Hayley Kiyoko *3* *5* *4* *5* -
ahoj fakt newíte
ahoj newíte jak jse jmenuje herečka jak byla v tom díle jak se volilo jmenovala jsem stíví myslim a tam jak ta stíví olepila tu kancelář plakatama -
čarodějka
ahoj shanim jmeno herečky co hrala približne v 61.dile tmave vlasy a blond ofina hledali v tom dile jazzovou skuupinu ale alex chtela jen skupinu chrr....prosim prosim o jeji jmeno -
Re: Re: písnička
Ty jsi trapka,kecáš kraviny,ani ji neznáš..to spíš miley je trapka,skoro otrávila svoje fanynky!! *13* *13* -
HELP
Lidičky nevíte náhodou v jakým díle bylo toto řečeno"Piky piky piky pračka Viky" vím že to rekla Alex ale v jakem dile nemám paru....prosím..Help me *4* -
Re: písnička
not what it seems