-
seriál
Super seriál *3* *3* -
Re: Re: písnička
Hmm Sel a trapka která se opičí po Cyrusce??? ani bych neřekla... a že je ten seriál trapnej?? Herci z Kouzelníků alespoň umějí hrát na rozdíl od Cyrusky a spol. udělat divnej xicht umím taky... -
Gregg Sulkin
Přidejte k hercům ještě Gregga Sulkina prosim. Bude hrát Alexinýho přítele *14* děkuju *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Juliet
je to Brigit Mendler :DD Tay ani Debby jí nejsou vůbec podobné -
Re: Juliet
je to Bridgit Mendler -
Re: jeeej...
Chad Duell :) -
Re: Re: Re: Re: Juliet
Nn, je to Brigit Mendler :) -
hraje jí brigit mendler a zjistila jsem to jednoduše..nešlo si nevšimnout ze hrála v jonasech udajnou penny do ktere byl nick zamilovaný..a proto jsem najela na jejich profil a tam jsem to nasla -
Re: Podívej se pls
sQělej název..:o)..to je o demi a Miley?..:))TY DVĚ MILUJU A TAKY SELENKU..:-** -
Re: Re: Re: Juliet
já si taky myslím že jí hraje taylor swiftová ta debby jí není vůbec podobná..:o) -
Re: Re: Juliet
Debby Ryan:)) -
nehraje jí taylor swift? *7* *9* *7* -
Juliet
Nevíte pls někdo jak se jmenuje ta herečka co hraje Juliet(tu upírku)? -
jeeej...
hoji...psím nevíte kdo hraje toho Ronalda... Zlovolnýhonebo jak ??? *9* *3* -
Nej!
*14* *14* *14* *14* -
Nej seriál :)
Tak tohle je Neeej seriál na Disney.. *3* *14* *14* -
Podívej se pls
Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něo do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem. -
2.serie
Nevite kde by se dala shlednout nebo stahnout 2. serie kouzelniku z waverly
diky
*7* -
Re: Prosím o pomoc
hey to mjeste nikde neni a bysis to mihla stahnout je na disney channelu *3* *3* -
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!