Přejít na výpis diskuzí

Kouzelníci z Waverly

FILM 6.8.2008 
151 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • high-school-hilary

Re: Re: PORAd VYDAm 4 diLY :D

Na Jetixu už konečně dávali celou první řadu která má 21 dílů:-)Naštěstí jsem je viděla všechny ale je fakt že některý jsem viděla i čtyřikrát a víckrát...
  • high-school-hilary

Re: Re: pája

1x04 Nový zaměstnanec (New Employee) :-)Dost dobrej dílek
  • gabi777

správce

ahoj jsem správce tohoto seriálu takže kto o tomto seriále bude písať čosi zlé vymažem to!
  • brutus7

web

Ahoj podivte se na web http://serialy7.iplace.cz/ jsou tam serialy ke shlédnutí taky i kouzelníci s Wawerly
  • staniczek120

Good serial

Fuckt dost dobrey serialek docela me to chytlo..
  • mileyhilary

selena

1serii se muzete podivat na youtube.cz tam to je i cesky a nevite kde se to da stahnout kolik 1serie ma dilu a kolik je serii díky za odpoved
  • denisqa

Re: pája

Neumim, ale zajmalo by mě, v kterym dílu to je *1* Já už sem ten díl viděla, ale nemám páru, jak se jmenuje *9*
  • luida

Re: Alex

to teda je. Ale našla jsem jim tam chybičku. Je to v dílu jak Gigi pozve Alex a Harper na čaj. Když Alexina máma pustí Justina a Maxe do skrýše, uvažuje jestli na dveře dát zámek, ale nakonec ho položí na stůl. V dalším záběru je zámek na dveřích! Zkoukněte to!
  • pája

co to jo to fanki čapka na hlavě zaspalas nestiháš místo vlasů hnízdo máš mi tam byly mi to víme fanki čapku taki máme *3* umí te to? *3*
  • Re: husty

tEN byl uplně uzasnej..videla sem ho dnes ráno a málem sem se potrhala smíchy!:D *1*
  • Re: PORAd VYDAm 4 diLY :D

taky taky:-D *1* *1* *1*
  • alex16

Alex

je to nejky seriál!! *14*
  • husty

hele videli jste dil jak se dostaly do toho hororu a nakonec se selena vzbudi a oni ji všichni vystrasi al etam bude ten pravej?me se to moc libi je to prca *1* *3*
  • vashley

Re: písen

Ta úvodní písnička se jmenuje "Everything is Not What it Seems" myslím.... *7*
  • ajusinkal

písen

jo a nevíte jak se jmenuje ta písen co hraje na začátku??když tam jsou ti herci to začáteční vždycky:D
  • ajusinkal

..

já nevím já viděla plno dílů:DAle taky se mi stane že zrovna opakují starý díly mno:Da ten smích s emi zdál nějakej posunutej..to tam stojí dívají se na sebe a lidi se tlemí:D divný:D
  • kacenka1jb

PORAd VYDAm 4 diLY :D

ej LiDDII xD...Ja NeIm jK OT DelAM ALe JA VzDYckY KDyZ SE NA to DIVAm Tk DAVAj fURt TY StEJNy DILY xD...JkO KOLiK STE VYDelI uz DilU??Ja SEm VyDElA Asi tk 10x ty PRVNi 4 :D...Tk JAkO DAvAj JIch tam vIC Bo fUrT oPakujOu enOm tyHLE??:D *15* *15* *15* *15*
  • pavlusqa

Smích

Tenhle seriál je fakt supr ale celkem me jetix naštval jak pohnojil tu kulisu smíchu v pozadí nwm ak ale podarilo se jim to posunout tak aby se to smalo když nemá.Koukala jsem na WOWP v originále a tam ta kulisa smíchu byla OK *4*
  • Báseň 2.sloka

A před chalupou s koně hop,a na chalupu klop,klop,klop.Hola hej otevřte my dveře zbloudil jsem při lovení zvěře dejte vody pít! *1* *1* *1* *1* *5* *5* *4* *4* *14* *14* *5* *5* *4* *4* *15*
  • annyttt

?

cožee? *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit