-
Příkaz
*14* *14* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *5* *5* *4* *4* *1* *1* .Prosím odpovězte my co nejdřív to půjde. *1* *1* *1* *1* *14* *14* *4* *4* *5* *5* *4* *4* *15* *15* *5* *5* -
Re: Re: 2 díl
to určo uvidíš hodně to opakujou x) -
Re: povvve
ne to není pravda každej den dají novej díl a dnes davali 3. a tech dílu je hodne takže si nevymyšlej *1* -
povvve
voni natočijou jen 2 díly a furt to vopakujou -
Re: wizards of waverly piace
v češtine to na netu ete není ale na mym blogu najdeš aspon o čem to je:D selenagomez.blog.cz jj ale oni to stejnak porád opakuji *3* -
Re: 2 díl
ten sem zrovna nezkoukla
*9* -
wizards of waverly piace
nevite nekdo kde de skouknout na internetu ja to totiz nestiham *8* ale cesky ajinu se teprve ucim *3* -
2 díl
ten první byl dobrej ale dneska se mi to líbilo víc *15* -
Re: ....
jj to byl divnej ale ten další byl suprovej *14* *14* -
....
mno jako neni to spatny ae hannah montana je o mnohem lepsi a popravde wizard of wawerly place je i docela trapny a prvi dil tatikova holcicka byl divnej *9* -
Dnešní dil super
Tenhle seriál je fakt supík *14* Hlavne dnešní dil jsem se pobavila *14* *1* *14* *14* -
Re: KONECNE
Není to místo Hannah tu normál dávaj -
Re: Re: Film
je bombastickej sice sem první skoukla dneska na netu anglicky ae tena si druhej co ybl dneska ráno byl boží *14* -
1.díl
Pokud jste dneší první díl prošvyhli tak na www.selenagomezweb.blog.cz se mužete dozvedet o čem byl *4* -
Re: Re: Re: DAtum
Dneska to už bylo jsem se koukala :-) v 18:00 tu reklamu meli ze včerejška takže proto to bylo bylo tak zmateny *9* a zítra dopoledne to budou opakovat a večer zas new díl *4* -
Re: Re: DAtum
dneska dávali reklamu že to bude zítra od 18:00 - je to náký zmatěný ae v programu je že příští pátek /13./ to v programu je dneska to tam nebylo tk newim :D -
Mrtě
To je super seriál je u mě hned po H2O stačí přidat vodu!! *4* -
Re: Film
jj je užasnej *14* -
Film
Tento serial na jetix je super *1* -
Re: DAtum
nene má to bejt 6.2 (teda zejtra) na jetixu víš takže si nevymejšlej jo!