Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání

FILM 28.12.2008 
194 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já ten film žeru *1* Fred je krásnej *14*
    • je ňuňatejj ! :*
  • 4 díl asi nebude ten fiml je stary cca 5 let.. a šprota má 20 let *2* *4* *4* *4*
  • já chci 4 díl
  • žáby k zulíbání

Lidi vypíšu vám tady všechny odkazy na všechny díly..
    1.- http://www.koukej-online.cz/article s.php?article_id=374

2.- http://filmy.kinotip.cz/zaby-k-zuli bani-2-2007/

3.-http://filmy.kin otip.cz/zaby-k-zulibani-3-2009/#mor e-15831

Pěknou podívanou *3*
    PS:je to všechno v megavideu a u 3. máte na vybranou *4*
  • léta

byl by někdo tak hodněj a rozepsal mi kolik jim bylo ve všech dílech např. takle
    sprotte v jednicce..ve dvojce..ve trojce..
    prosím a takle u všech Děkuju..dělám referát a potřebuju to..dík *3*
  • :(

zkončilo to hrozne smutně... :(( *9*
  • karikari

písně

prosím nevíte někdo se seženu písničky ke všem třem dílum..? prosim odpovidejte na tenhle příspěvek děkuji.. *3*
    • na youtube
      normálně sprotte a fred a už to tam je *12*
  • další

ahoj,prosim nevíte někdo jestli bude aji čtvrtý díl?ja uz viděla všechny tři!ale myslela jsem si že sprotte a fred zustanou spolu!pls pište na aliminarova@seznam.cz *3*
    • p.petulkaa33

Re: další

taky že nakonci zůstali spolu akorát to vsřebávají ve filmu protože ji podváděla i když by jsem taky chtela aby byl 4 díl
    • Re: další

newím jestly bude...každopádě mě trojka trochu zarazila až sem brečela...tky sem myslela že Fred a Sprotte budou spolu od něj to bylo hnusný..!!..každopádně je to nejhorší ze všech třech dílů..ta trojka...já myslela že Willi a Melanie budou spolu a ne stou tamtou...a že Sprotte bude s Fredem...každopádně sem zmatená
      • taky sem to vstřebavala hodne dlouho tak nejak se s tim porad nemuzu virovnat ale myslim ze nebil nejhorsi. ty filmy se prostě nedyjí srovnávat. žádné dva filmy se nedají srovnat protoze sou o necem jinem i když sou si hodne podobne každy je jiny.
        každopadne ja věřím že 4 díl bude i kyž se na to všichni nezhodneme a jestli bune jiste se vsechno zase urovna
      • Frieda a Willi je ten nej pár na světě 3 je nejlepší a melánie je blbá
      • lolo85

Re: Re: další

Třetí je naopak nejlepší, jediný vážně skvělý. Jednička ušla, ale dvojka byla o ničem... A Sprotte s Fredem nakonec přece zas jsou spolu.
        • karikari

Re: Re: Re: další

nehjsou nakonec spolu sou nejlepší kamarádi..:) dyť ona říká že neví jestli mezi nimi někdy bude něco víc ale že sou neuvěřitelní přátelé..;)
        • Re: Re: Re: další

podle mě je trojka dobrá ae zaskočilo mě jak on jí podvádí..!!..ae oni na konci nejsou spolu on tm na konci skoro není..a willi bude s fridou...myslela jsem že bude s Melanii a fred se sprotte *13*
          • Re: Re: Re: Re: další

moc se omlouvám vždy jak říkali že to bude poslední odpoledne divokých sleiček a jak to zmizelo tk sem to vypla aniž bych se dívala dál myslela jsem že je to konec až dneska sem přišla že tm ještě něco je *3*
  • uz to je

trojka je v češtině na jedné stránce.kdo ji chce tak ať napíše ma muj e-mail.terkahlousek@seznam.ct
  • kacka

enmate nekdo trojku je jedno jestli cesky nebo nemecky ale pls na piste na email gristtelka@seznam.cz dik ozvetese!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit