-
ja tento film přimo zbožnuju ale vy si opravdu myslite že bude 4.dil ? a kde tedy mate thriller ? nebo to napsany někde na naké stránce ?ktera je znama nebo kde mate rozhovor z hlavnimi postavami ? vy si opravdu myslite že jsem tak naivni ? prominte ale budu věřit tomu že jen tak jedete do německa a nahodou tam budou hlavni postavy a vam vyklopi že se film natočil a uz je premiera v německu ? a kde tedy máte německou stranku a vše tam toto pišete a neni žadná upoutavka německa ? prominte ale takovym blabolum ktere tu koluji snad nebudete věřit ?XD
-
-
jj přesně taky to nechápu ale já ten filmík prostě miuji a tak nějak pořád cítím že by mohl být !
-
Přesně tak. Souhlasím. Nejsou žádné známky toho, že by čtyřka byla natočená. Mám všechny tři díly moc ráda a dala bych nevím co za čtvrtý díl. Ale DALŠÍ DÍL NEBUDE!
-
Zjisti si vic informaci o pani Anne...mozna ti dojde,ze onafo nemecka jela jen aby zo zjistila...mam ji na anglictinu kazdou sobotu odpoledne...mohu se ji zeptat..je skvela ... A ty si mel co chces ty nadhero
-
-
Nejdriv se nauc cestinu a potom anglictinu chtela jsem jen vedet jestli je to pravda a navic umim vyborne nemcinu a k tomuto filmu se hodi ne ? Vice nez anglictina ale me nedela problem ani anglictina ale myslim si ze lepsi je original a to ze bych videla nekde thriller na 4 to zatim nevidim nechci se tu hadat jen jsem chtela vedet jestli tedy ma pani anna nakou stranku na thriller 4 dil
-
-
-
Ahoj. Doporučuji všem tento blog. Vždycky tam najdu všechny novinky. Určitě ho sledujte :) http://girlsandlife.blog.cz/
-
Ahoj všichni. Jak jistě víte, Žáby k zulíbání 4. opravdu budou. Protože jsem na moje tvrzení četla mnoho odporu, rozhodla jsem se, to vyřešit po svém. Určitě jste si četli, že jsem předsedkyně spolku pro děti, který získává informace, věci a vše co může vám dětem udělat radost. Já a moje sekretářka jsme zajeli do Německa (země původu vašeho oblíbeného filmu) a vše jsme vyzjistili přímo od hlavních zdrojů (Michelle von Treuberg,Jeremy Mockridge a samozřejmě paní režisérka). S filmem jsou trochu opoždění a proto se k nám dostane později. Buďte trpěliví a koncem roku by tu měl být.
Pokud budete mít nějaké dotazy, ráda vám odpovím na tomto e-mailu : anna.jindriskova@seznam.cz
Mějte se krásně. Anna Jindřišková -
4 díl už je hotový, ale je německy a do češtiny se přeloží tak za půl roku :/
Děj : Sprotte a Fred budou zase spolu. Ovšem tentokrát už bez hádek a dojde konečně i na to, kvůli čemu se ve 3. díle rozešli. Zpět se vrátí i dortík. Roli Melanie obsadí opět herečka z 1. a 2. dílu Paula Reimann. Frieda a Willi spolu začnou také prožívat něco víc než lásku. Hlavní zápletkou filmu však bude nečekaný problém Sprotte a Freda, kteří zjistí, že spolu čekají miminko. -
-
pošleš prosím odkaz na 4 díl a neva že je v němčině
-
Ten děj jsi okopírovala od paní Anny Jindřiškové -_-
-
Nemáš odkaz kde to je spon v němčině?
-
-
Ahoj,jen chci říct,že 4 určitě bude! :) Když jsem byla v NĚMECKU v obchodě,byla tam i Michelle Von Treuberg a táta,protože umí německy se jí zeptal jestly bude 4.. A ona ůrej říkala že se na to připravují. :) A prosim vás vy když jste tak chytří,ono to vyšlo 15.3. Ale na zkouknutí to bude až za půl roku! všechno nejde hned! *15* *3*
-
-
když už lžeš tak aspoň řekni 13.4. kdy to mnělo opravdu vyjít !!!!
-
a ti máme věřit ? že si s nimi mluvila?
4ab -
No jo no máš pravdu i 1,2,3 Vyšli za půl roku *3*
-
-
Co mi kradeš přezdívku?.. *8* :DD Ale dík že souhlasíš.. :)
-
-
-
Juchůůůů na youtube je už i 3 :DD takže asi čtyřka bude!!!
-
-
moja zlaty to tam už je davno
-
-
Hej,fakt sorry ale nikde se nepíše oo tom že by měla být 4. strašně ten film miluju ale tohle je fakt blbost .vždyť nejsou žádný thriler a to většinou k novým filmům bývá :( je mi to strašně líto jestli je to tak jak si myslím ,protože to fakt miluju :(
-
Ahoj tak dozvíme se kdy to bude prosím ??? Bude to vůbec ??? Někde,píšou že ne a jinde zase ,že jo tak nevím !!!
-
-
nebude
-
-
ahoj chtela bych se zeptat jak to dopadlo uz to melo byt v kinech??
-
-
ale nebude!
-
-
Prosimtě co mluvíš! Jasně že bude! Možná tam už nebudou herci co tam mají být,ale jestl sis nevšimla tak ve 3 díle převzaly slepičky KUŘATA!!
-
-
-
ahojte nevite kedy bude 4 dil na slovensku ak teda bude prosim odpovedzte na moju otazku.Dekuji sabicka.:D *3*
-
-
nebude
-