Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání

FILM 28.12.2008 
194 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně žádná 4 nebude *3* *9*
  • taky prosím o zaslání podrobnějších informací na e-mail: katte111@email.cz předem děkuji *4*
  • tenhle filmik se mi moc libil jak divoke slepice tak i pygmejove ti kluci jsou hezci ale mohly by byt i dalsi dili je to nejhorsi nemam se na co divat ja sem si na ten film zvykla *9* *13*
  • Prosím o zaslání podrobnějších informací na email: malabara01@gmail.com
    předem děkuji. *4*
  • Ahoj chtěla bych se zeptatjestli bude 4. díl někdy teď vblískosti nebo až ke konci roku.Děkuji za odpověď předem. *14* *3*

-A
  • Prosím taky o zaslání info na email: monikarosnerova@seznam.cz Dá se někde stáhnout 4 díl? Klidně v němčině :)
  • Dobrý den, také bych prosila o zaslání informací ohledně premiéry. Nevadilo by mi to ani německy s titulkami. Dejta prosím vědět na email: veronika.musilova.chva@seznam.cz Předem děkuji Veronika
  • Všechny 3 díly znám úplně do detailu :D .. miluji ten film, proto bych byla ráda kdyby byl ještě natočen 4. díl :)) ... Jestli vás mohu poprosit o zaslání nějakých informací ohledně premiéry a tak tak na e-mail citronkal@seznam.cz .. Děkuji *4*
  • Ahojky. Je to nejlepší film, který jsem viděla. Už se těším až výjde 4 díl. Mohl by mě prosím někdo kontaktovat na vikuska.briglova@seznam.cz kdy vyjde do kin? Děkuji moc.
  • Prosim vas muzu se zeptat jakto ze pisete ze bude v červenci a je listopad a porad nicdekuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší