Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání

FILM 28.12.2008 
194 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,mom moc moc mě zajímá kdy vyjde žaby k zulibani 4... Odpovědi posílejte do emailu:viktorieklouckova@seznam.cz :-) předem dekuji
  • Ahoj, tenhle film zbožňuju. Napištemi prosím někdo bližší informace o 4!!!!!! Hrozněmě zajíma
    Šprota a Fred☆☆☆☆email adela.grossmannova@gmail.com
  • Ahoj :) chtěla bych se zeptat, kdy vyjde Žáby k zulíbaní 4? Tyhle filmy miluju a na 4 se strašně těším :) :D
  • Dobrý den Chtěla bych se zeptat na přibližné datum kdy by mohl vyjít film :Žáby k zulíbání 4??? email:pajasladkova@seznam.cz *14* *4*
    děkuju moc za odpověď. *4*
  • Ahoj, chtěla bych poprosit o bližší informace o 4. dílu divokých slepic. Čekám na to už strašně dlouho, 1-3 byly filmy mého dětství a byla jsem trochu zklamaná, že to se Šprotou a Fredem zkončilo tak otevřeně:/
    email : anna2.obrovska@seznam.cz
    Předem děkuji za odpověď *4*
  • Prosim napiste mi nikdo informace jestli to bude nebo nebude na email: kaja.bergmanova@seznam.cz
    Děkuju *4*
  • Ahojki, mnohý píšete, že 4 diel je, iný že bude, ďaľší tu píšu že nebude....chcela by som sa spýtať či teda ten 4. diel je alebo kedy bude, som z toho zmagorená tak ak by mi niekto mohol napísať ako to je tak by som bola veľmi rada. Píšte na mail: anka1amy@gmail.com
    PS: Podľa mňa je Fred úplne najkrajší z nich..presne môj typ chalana *-* podobá sa na môjho chlapca :3 :D
    Takže ten 4 diel..baby prosím informujte ma. Ďakujem mooooooooooooc :3 :) ;) *-*
  • ahoj prala bych si vypadat jako sprota a chodit s fredem *14* *14* je bozi ale jen do 17 let pak vypada divne *8* a 4 dil uz asi nebude achjoooo *13* *13* *13* *16* *10* tak pa vase nejj.adele *1* *1*
  • film jsem objevila teprve teď a úplnou náhodou, ale nemůžu najít jedničku, dvojku a trojku jsem už viděla tak pětkrát ale bez prvního dílu to není ono pls pošlete mi někdo odkaz ... email: terez.palkova@seznam.cz *9*
    • Ahoj, prosím Tě pošleš mi odkaz na ten 4.díl žab k zulíbání??? Kde jsi ho našla???https://www.youtube.com/watch?v=2Mmmb8azgxs to je odkaz n 1.díl
      Předem děkuji
      Kiki
    • Pošleš mi prosím odkaz na tu 4 ? :)
      Kdyžtak na emaik- 13kamila06@seznam.cz
    • ahoj koukni se na uloz to a nebo na youtube *3*
      ps. miluju freda *14*
  • prosím o zaslání podrobějších informací na malabara@email.cz
    bředem děkuji *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší