-
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy přibližně půjdou žáby k zulíbání4 do kin? Předem díky za odpověď.
-
dobrý den paní Jindřišková
výjde film ještě tento rok? -
Dobrý den,
jen bych se chtěla zeptat až film žáby k zulíbání4 výjde,
půjde do kin?
Předem děkuji -
Milí čtenáři. Pokud nechcete věřit mému tvrzení, alespoň se tu nehádejte. Jsem v kontaktu s režisérem filmu Žáby k zulíbání 4 a proto vám ráda vše řeknu. Ovšem mě moc mrzí, že podceňujete nadaci, která pro vás děti pracuje. Proto budu informace o filmu podávat jen těm, kteří o to mají zájem. Na každý váš email vám ráda odpovím. Informace budu zveřejňovat na veřejné stránky jen za určitých podmínek. Pokud si nadace přečte další urážky či nedůvěryhodnosti, od tzv. plánu INFOFILM nadace odstoupí a nebude brát zřetel na další vývoj filmu. S režisérem máme smlouvu na předávání informací, ale tu může naše nadace kdykoli stáhnout.
Proto vás prosím. Pokud máte zájem o tomto filmu vědět více, ponechte si své odrazující komentáře a pokud informacím nevěříte, nečtěte si je a moje zprávy přejděte.
Děkuji za pochopení.
A zpráva pro spřízněné duše filmu Žáby k zulíbání. Film je na dobré cestě. Kvůli velkému zpoždění je teď vše trochu rozházené a herci jsou roztržití, ale nakonec vše dobře dopadne a nemusíte se bát. Váš oblíbený film bude na světě již brzy.
S pozdravem Anna Jindřišková -
-
Moc prosím Annu Jindřiškovou o zaslání informací o 4. díle filmu Žáby k zulíbání. Už dva dny z toho nemůžu spát. Jestli to takhle skončí, tak nevím, to se asi ubrečím k smrti
Předem moc děkuji za odpověď, Zemanová.
(e-mail: barcazemanova@volny.cz ) -
Prosím vás, moc stojím o to vidět další díl tohoto filmu a tak vás prosím, o zaslání informací na můj e-mail : klariik.machajda@seznam.cz
případně i kde se na něho můžu podívat moc děkuji :) -
Bude tedy 4 dil? :-) email tyny-s@seznam.cz
-
Dobrý deň chtela bych se zeptat kdy vyjde film žaby k zulibani 4 už na neho čekam dost dlouho a sem čim dal vic netrpezlivejsi prosim za odpoved
-
Dobrý den,
mohla bych poprosit o bližší informace
ohledně filmu.
Prosím napište na email patricie.moravcova@seznam.cz
děkuji
Patricie Moravcová -
Chtěla bych také poprosit o info. Dá se někde už 4 díl stáhnou klidně Německy ?? Moc prosím o informaci
-
Prosím o informace ohleně filmu na email barca.bednarova@seznam.cz děkuji moc se těšim
-
Chtěla bych se zeptat na přibližné datum kdy by mohl vyjít film :Žáby k zulíbání 4??? děkuju moc za odpověď...........email:pohoralova.kacka@seznam.cz *2*
-
Dobrý den
Chtěla bych zaslat info o tom jestli bude 4 byla bych moc ráda kdyby byla jak skončila 3 tak to bylo takové zvláštní a smutné že Fred a Šprota nebyli spolu
E-mail TuronovaAnicka@seznam.cz -
chtěla bych se zeptat kdy tedy asi bude 4.díl? *4*
-
Mohla bych požádat o zaslání informací o filmu na e-mail verunka.lnenickova@seznam.cz ? Děkuji
-
-
ahoj , hele miluji tento film !! a moc nevěřim tomu že bude !!! ale moc moc moc bych chtěla aby byl prtoeže nechci aby to mezi ,, šprotou '' a ,,fredem ''takhle dopadlo . první večer jsem skoukla žáby k zulíbání 1 a druhý večer žáby k zulíbání 2 a chtěla jsme třetí večer skouknout žáby k zulíbání 3 a skoukla jsem je dopoledne a teď jsem za to ráda protože kdybych tohle skoukla večer tak neusnu !! strašně mě to sere a myslim si že tímto je tentjle díl asi nejmíň oblíbený pro mě je nejlepčí ten druhý protože jsou pořád jen spolu ale první je taky dobrý ten třetí ale už moc ne áálee já ten film stejě stráááášně miluji a ten třetí by nebil zas tak hroznej kdyby bylo i pokračová ale věřim táák moc strašně malinko že bude takže prosímmm jestli opravdu tvrdíte že je tak alespoň nějakej ten důkaz ! a já vím že mi na tohle asi určitě nikdo neodpoví ale to už je jedno jen chci abyste tohle věděli a prosím vás buď řekněte že to není pravda nebo ten důůkaz protože já asi bez 4 nepřestanu brečet a zachvilku je škola takže nic dobré ho no ale snad nekecáte tak pááá
-
-
Ahoj Adell už jsem tu psala taky že by mě zajimalo jestli bude 4 protože ja ten film přimo taky zbožnuju a byla bych rada kdyby ta 4 byla ale nikde nevidim thriler německej takže co si o tom mam myslet když tu pišou že premiera už byla v březnu a neni žadny na to thriler myslim si tedy že nebude a je to škoda a docela mě naštvalo jak tu psal někdo že naka dotyčna osoba že tam jela a přimo se zeptala jestli bude ? A jak vidiš nikde nic neni myslim že si domysliš co tu pišou ostatni o tom že bude určitě 4 ale bylo by fajn kdyby byla a ještě jedna poznámka není náhodou edice knížek podle kterych byly tyto filmy ztvarneny ? Nejsem si tim jistá . Budu v tom doufat že něco se natoči ale nevidim ani nic ani na německych stránkách v kině . Elizabeth XD
-
-
prosím moooooooooooooooooooooooooooc potřebuju vědět kde by se dal film žáby k zulíbání 4 zhlednout nebo stahnout zadara nevadí že v originale ale tytulky by neškodily protože německy se učím jen chvíli piste prosim na email janiherinkova@seznam.cz
-
nevíte někdo kde 4 díl mám stáhnou na ulozto.cz to není a nevim kde jinde to mám hledat :)
-
Ahoj, 4 díl má být 25.7. 2013 ale nwm, pouze jsem to četla. zde i o čem to má být: Sprotte a Fred budou zase spolu. Ovšem tentokrát už bez hádek a dojde konečně i na to, kvůli čemu se ve 3. díle rozešli. Zpět se vrátí i dortík. Roli Melanie obsadí opět herečka z 1. a 2. dílu Paula Reimann. Frieda a Willi spolu začnou také prožívat něco víc než lásku. Hlavní zápletkou filmu však bude nečekaný problém Sprotte a Freda, kteří zjistí, že spolu čekají miminko.
-
-
Wow :D věřím ti a doufám že ten 4 díl bude :))
-
moc děkuju že si mi napsala o čem to je!!!!ten konec tý trojky je strašnej :( já strašně chtěla aby byli spolu ale pak se rozešli .( :D tak alespoň nebudu tak nedočkavá...moc děkuji :)
-
Už se na to těším !! Nemůžu to ale na netu nikde najít a už to mělo dávno vyjít :(
-
ahoj nevíš kde se to dá stáhnou na uloto.cz to není :) dík za odpověd
-
-
ahoj ja jsem sára je to krasnej film je někdo zamilovanej do freda ja ano krasný film bude i 4 díl?? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ja ho milujem <3 a kedy bude 4 dil?? chcem vedeť všetko o tom prosim :) dakujem
-
jj ... bude i 4. a vim o čem to bude .. a kdy to bude .. a podle mě ... to bude hezkej díl ... *1* *3* *2*
-
-
Kdy to bude ?
-
-
kdo ne ? :**
-
-
Bude někdy 4 díl? Ten film je super . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
jj ... bude i 4. a vim o čem to bude .. a kdy to bude .. a podle mě ... to bude hezkej díl ... *1* *3* *2* *4*
-