Přejít na výpis diskuzí

Zorro: Meč a růže

FILM 5.12.2008 
142 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessa000

Nej serial

Zorro Meč a růže je můj nej seriál škoda že ho uš na novje nedávaj třeba bude zas příští prázdniny *9* *4* *1* *1* *1*
    • Re: Nej serial

jo Zorro meč a růže byl fajn seriáál staršně ráda jsem se na něj dívala škoda že ho už nedávají ani třeba na novacinema..... škoda *9* *9*
      • Re: Re: Nej serial

no jebe ti?? vzdyt je to asi od zacatku cervence na nova cinema ve 14 10..jana ma pravdu :-? :-? :-?..to sou lidi...nesledujou televizi...ják maléé děti...
      • Re: Re: Nej serial

ale jo daváji na nove cinema asik ve 14.10 hodin...:))))))
  • ajulina

:)

http://www.egzem.cz/index.php?k=199 1
    • Re: :)

ahoj prosím to je ta stránka Zorro:Meč a růže???já jsem na tu stránku vyjela a neviděla jsem tam nic prosím napiš mi tu stránku kde je to zorro meč a růže měli bych totiž zájem
  • Online a česky

Ajulina: Hey a jak je ta stránka online Zorro meč a růže?? Nechceš mi napsat na mail??? Plsky odepiš na: molik35@seznam.cz
    Dííky moc... *4* *3*
  • ajulina

...

neni on primo bozi?? erick alias..... *14*
  • Zorro

Taková škoda že už Zorro zkončl *9* mohly by udělat pokračování *4*.
    • pronatyk

Re: Zorro

jasně *14* *14* *14* *9* *9*
    • Re: Zorro

ja sem myslel zhe uz ty new dily natocili kdyz tam potom nastoupil jeho syn a taky myslim zhe az skonci to blbe smner na jih tag pusti pokracování doufam:-) *4* *7*
  • Zorro

Taková škoda upa super telenovela mohli by dávat zas nějakou ale blbý je, že se pak chodí do školy a velký kulový uvidíme...:-( *8* *8* *8*
    • pronatyk

ano ta skola je otrava *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *15* *15* *15* *15*
    • Re: Zorro

taky souhlasim, sem kvůli škole neviděla začátek..takže pár desítek dílů:( ae je mi to líto že je konec...
      • ajulina

Re: Re: Zorro

tak to ja se musim priznat ze kvuli tomu sem taky nechodila do skoly:D ae pssss.....
    • ajulina

moje slova *3* *1*
  • 21.4.1993

.......

ach jooo..skoda ze uz zitra konci..je to moje nejjjj telenovela
    • pronatyk

Re: .......

moje taky *14* *14* *14* fakt nej a jaká herečka nebo herec se ti nejvíce líbil mě esmeralda a diego a tobev ????
  • Nejdokonalejší

Zorro:meč a růže....to je ta nejlepčejší telenovela.....viděla jsem asi 50 telenovel určitě ale tahle se žádné nevyrovná...je to ta nejlepčí telenovelka...miluju tu telenovelu....upe mooooc *14* *14* *14*
  • ajulina

online a cesky

ahoj....tak uz sem nasla stranku kde je online zorro....tak kdo ma zajem napiste ,i do vzkazu *3*
    • Re: online a cesky

Rekla bys mi prosim tu stranku, na ktere to sehnat? Diky moc- napis mi na e-mail *1*

ahoj ajulinka mohla by jsi mi prosím napsat kde bych si mohla stáhnout všechny díly zorra v češtině diky moc můj mail Radka.Klej@seznam.cz

pls napis mi tu stranku na meil, dik
    • pipulka

Re: online a cesky

ahoj prosíím tě napišeš mi tu stránku toho zorro online a česky na můj email:19.2.1996@seznam.cz dííkes a estli nevííš jakáá to byla stráánka tak se zeptej tech kterýým si to dala(napsala)..???????????????????? ??

napiš mi pls tu stranku na 9.m@seznam.cz diky mooocky *3* *3* *3*

ahoj já mám zájem řekneš mi tu stránku teda napííšeš a můůžeš mi to napsat na můj email:19.2.1996@seznam.cz dííííkes.....:))))moooc mi pomůůžeš jáá sem do toho seriálu zblázněna !!!!!nejradšííí bych v tom hráála!!!!Nejvííce Esmeraldu!!!!Tak pp a dííkes:))))

Prosím pošli mi tu adresu na conni9@seznam.cz děkuji *3*

Ahoj prosim nevíte někdo kde najdu poslední dílo zorra meč a růže nestihla jsem ho:-((

Ajulino, moc prosím o adresu stránky na díly v češtině, prosím napiš to tady nebo na můj mail: jablickop@email.cz. Jinak je to moc super telenovela, ikdyž se dívám jenom o prázdninách, protože chodím do školy a chtěla bych ji vidět od začátku nebo jenom poslední díly, to je jedno, jenom napiš plsky adresu na díly vv češtině *3* *15* *14*

Ajulina: Ahojky, říkáš že si našla seriál Zorro meč a růže online v češtině!! Plsky můžeš to semka napsat nebo mi zaslat odkaz na email??!! Mocky dííky!! Pa *4* *14*
      • Re: Re: online a cesky

také bych chtela fotky zorra *9*
        • ajulina

Re: Re: Re: online a cesky

pridala jsem sem tedkom nejaky fotky tak sem zvedava kdy je schvali :D http://www.derf.com.ar/imgnoticias/100141_2382006_Christian%20Meier%201.jpg
        • Re: Re: Re: online a cesky

Ajulinko také bych chtěla stránky ZORRA plosím,napis mi na muj email predem mocinky dekuji *4*

hey a yak ye ta stránka?? kde je on line zorro pls pisni mi ju but na mail EeTtNnIiEeS@seznam.cz bo na anastaciadivine@seznam.cz kuju moooooooooc *4* *16*

a poslala bys me prosim odkaz?treba na meil nebo icko?prosim *4*
      • ajulina

Re: Re: online a cesky

anette:jasne....tak mi dej mail....

sestrajanulka@seznam.cz

ahoj prosím mohla by si mi poslat na email adresu kde najdu 2 poslední díly Zora bohužel jsem je nestihla a dost mě to mrzí.Jo a v češtině.Děkujííí.Jana *4*

Aneticka14@seznam.cz
          diky moc..

hj hey chtel bych se zeptat nevíte nekdo kdo hraje zorra? myslim diega odepiste díky pp jinaQ je to fakt super seriál lafuju ho! *4* *14*
      • ajulina

Re: Re: online a cesky

Christian Meier

diky mooooooc!!! a newite kdy zase pusti bud od zacatku ty dili?????? bo newite jestli su nejake new dili?? odepiste diky! *7* *4*
  • =)

Je škoda, že už v úterý končí. Je to skvělej serioš =) Ráno kvůli němu stávam i když jsou prázdky a vůbec mi to nevadí =) *14* Neci, aby skončil.. Helé, třeba by ho mohli dát znova :D - neviděla jsem prvních 10 dílů a pak asic díly mezi 50-70. Na Yůtku jsem na to koukala. jen škoda, že je to španělsky nu.. *4* *9*
    • your-darling

Re: =)

Taky?Já myslela že sem jedinej cvok,který kvůli tomu ráno vstává....
      Nevíte někdo jak připsat k filmu herce,jestli to teda jde...? *14*
      • Re: Re: =)

nejsi cvok *4* ja taky kvuli nemu stavam o pul9...ale ted kdyz uz ho nedavaj.. *9*
    • Re: =)

Jo jo je to skvělý seriál:-).....nevíte náhodou jestli existují nějaké stránky kde je tento seriál ke shlédnutí??? Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit