-
Nej
Tak tohle je nejlepší telenovela na světě!!!!A hlavně Diego a Esmeralda!!!Nej pár jako!!Žeru to maximálně! -
-
Re: Nej
Je fáktish super, miluju jí. Jak si jí natáčim tak sem na ní dneska kukala. Dopoledne.. :) Těšim se na úterní díl. I když jakžtakž vim co tam i bude páč koukam na díly dobředu na YouTube - sice ve špánělštině , ale je to Oki. *1*
-
-
SUPeEr
Tato telenovela je čim dáál tim viic kráásn욨jšíí! !
Je super že Esmeralda je těhotná ! !
A dneska jak Zorro přišel za Esmeraldou to bylo táák kráásný *14* Uplně s těším na další díleček! ! ! *14* Lafuuju ! -
-
Re: SUPeEr
To teda jo taky se těšim na další díl,a doufám že mu to řekne *3* -
-
Re: Re: SUPeEr
Taky doufám.. :) Už se těšim.. *14*
-
-
Re: SUPeEr
Mě se to tak nehorázně líbilo jak on tam přišel a řekl... ,,Diego slíbil, že se s Esmeraldou už nikdy neuvidí, ale Zorro ne.´´ To bylo tak ROMANTICKÝ. mIluju, fAKT se těšim na pokračování .. xD Juju je to super.. :) *14*
-
-
koukám na zoro meč a růže
já neznám celí film ale moc se mi líbý a doufám že to dobře dopadne že Esmeralda se všem pomstí. -
-
Re: koukám na zoro meč a růže
NEBO SE TAKY ESMEDALDA MUŽU POSRAT
-
-
online a cesky
ahoj....tak uz sem nasla stranku kde je online zorro....tak kdo ma zajem napiste ,i do vzkazu *3* -
-
Re: online a cesky
Rekla bys mi prosim tu stranku, na ktere to sehnat? Diky moc- napis mi na e-mail *1* -
ahoj ajulinka mohla by jsi mi prosím napsat kde bych si mohla stáhnout všechny díly zorra v češtině diky moc můj mail Radka.Klej@seznam.cz -
pls napis mi tu stranku na meil, dik -
ahoj prosíím tě napišeš mi tu stránku toho zorro online a česky na můj email:19.2.1996@seznam.cz dííkes a estli nevííš jakáá to byla stráánka tak se zeptej tech kterýým si to dala(napsala)..???????????????????? ?? -
napiš mi pls tu stranku na 9.m@seznam.cz diky mooocky *3* *3* *3* -
ahoj já mám zájem řekneš mi tu stránku teda napííšeš a můůžeš mi to napsat na můj email:19.2.1996@seznam.cz dííííkes.....:))))moooc mi pomůůžeš jáá sem do toho seriálu zblázněna !!!!!nejradšííí bych v tom hráála!!!!Nejvííce Esmeraldu!!!!Tak pp a dííkes:)))) -
Prosím pošli mi tu adresu na conni9@seznam.cz děkuji *3* -
Ahoj prosim nevíte někdo kde najdu poslední dílo zorra meč a růže nestihla jsem ho:-(( -
Ajulino, moc prosím o adresu stránky na díly v češtině, prosím napiš to tady nebo na můj mail: jablickop@email.cz. Jinak je to moc super telenovela, ikdyž se dívám jenom o prázdninách, protože chodím do školy a chtěla bych ji vidět od začátku nebo jenom poslední díly, to je jedno, jenom napiš plsky adresu na díly vv češtině *3* *15* *14* -
Ajulina: Ahojky, říkáš že si našla seriál Zorro meč a růže online v češtině!! Plsky můžeš to semka napsat nebo mi zaslat odkaz na email??!! Mocky dííky!! Pa *4* *14* -
-
Re: Re: online a cesky
také bych chtela fotky zorra *9* -
-
Re: Re: Re: online a cesky
pridala jsem sem tedkom nejaky fotky tak sem zvedava kdy je schvali :D http://www.derf.com.ar/imgnoticias/100141_2382006_Christian%20Meier%201.jpg -
Ajulinko také bych chtěla stránky ZORRA plosím,napis mi na muj email predem mocinky dekuji *4*
-
-
-
hey a yak ye ta stránka?? kde je on line zorro pls pisni mi ju but na mail EeTtNnIiEeS@seznam.cz bo na anastaciadivine@seznam.cz kuju moooooooooc *4* *16* -
a poslala bys me prosim odkaz?treba na meil nebo icko?prosim *4* -
-
anette:jasne....tak mi dej mail.... -
-
sestrajanulka@seznam.cz -
ahoj prosím mohla by si mi poslat na email adresu kde najdu 2 poslední díly Zora bohužel jsem je nestihla a dost mě to mrzí.Jo a v češtině.Děkujííí.Jana *4* -
Aneticka14@seznam.cz
diky moc..
-
-
-
hj hey chtel bych se zeptat nevíte nekdo kdo hraje zorra? myslim diega odepiste díky pp jinaQ je to fakt super seriál lafuju ho! *4* *14* -
-
Christian Meier -
-
diky mooooooc!!! a newite kdy zase pusti bud od zacatku ty dili?????? bo newite jestli su nejake new dili?? odepiste diky! *7* *4*
-
-
-
-
...
Je to skvela telenovela!! upa ji zeru!! mno a Diego a Esme jsou uzasni! ach joo skoda ze chodim do skoly... -
Pomoooooooooooooc!!!
Ahoj lidi, nevíte, kde se dá stáhnout úvodní píseň Zorro:meč a růže ???
Jestli ano, tak mi prosím napište na e-mail - Terezianama@seznam.cz
Dopředu Vám za všechno moc děkuju. *4* *5* -
-
prosííím
A nevíte kde najít další písničky z tohodle seriálu sou tam děsně hezky napište mi to prosím na email pikud někdo víte kde:-) DEKUJU
-
-
Zorro
Už jsem to dneska viděla a musím uznat že je to super seriál *14* .Budu se na to dál dívat. -
-
Re: Zorro
Jaj, souhlas. *14* Naprosto boží, hrajou tam fakt super herci. A navíc Diego je krásnej , ale kapitán Montero je taky hezkej, jen trošku hajzlík :D .. -
-
Re: Re: Zorro
no to máš pravdu akorát bych podotkla že montero je trošku větší hajzlík...:-)
-
-
-
Úvodní znělka ke stažení
Tady si můžete stáhnout úvodní znělku. Fakt chytlava *3*
http://mus.ge/mp3-0771d2da -
.......
ach jooo..skoda ze uz zitra konci..je to moje nejjjj telenovela -
-
Re: .......
moje taky *14* *14* *14* fakt nej a jaká herečka nebo herec se ti nejvíce líbil mě esmeralda a diego a tobev ????
-
-
:)
http://www.egzem.cz/index.php?k=199 1 -
-
Re: :)
ahoj prosím to je ta stránka Zorro:Meč a růže???já jsem na tu stránku vyjela a neviděla jsem tam nic prosím napiš mi tu stránku kde je to zorro meč a růže měli bych totiž zájem
-