-
Re: Re: EKo
mam rad takovy ty cerny klobasy kdyz se opecou mnam! *15* -
Souboj seriálů
http://www.souboj-serialu.cz/hlasov ani.php Hlasujte pro serial LOST nebo prohraje souboj se Stargate. -
Re: charlie
Jsi v pořádku?! -
charlie
charlie je tam supr a nevíte někdo jestli už umřel? *9* *9* -
Re: EKo
Mě taky, měl pěknýho kokota *3* buřta jak se patří, je to zkrátka chlapík - pravej klobásník *14* -
Lost-Prison break
Našel by se tu někdo kdo by mi zaslal ztraceni1,2,3 a útěk z vězení na dvd poštou? Domluvil bych se na e-mailu www.SlavistaFilip@seznam. -
novy fans
ja snasim vsechno ale protoze jsem vic v cizine nez doma,chtel bych nahrane dily ktere zatim bezely.Kdo mi pomuze!Kopec -
Re:
jio tak ty ho nenavidis jio?,tak tos me fakt pobavila *1* ..copak ti udal,ze ho nenavidis? *1* ...nemel prosimte *13* *9* -
www.lost.cz
Zkuste se všichni podívat na stránku uvedenou v titulku-tam se dozvíte nejví.Skvělé jsou i čtenářské teorie "jak by to mohlo být dál *7* ",ale věřím,že tvůrci nás stejně jako doteď překvapí *15* Je to fakt nej..P.S. Typněte si,jak vypadá moje tapeta na počítači... *1* -
Re: Charlie přežil !!
Tha....dalsi pycovina. carli tezko unik kanalem kdyz je oficialne tvurci prohlasenej ze zemrel a nema smlouvu na dalsi sezonu *16* *16* -
Re: jak to vsechno je
Jak muze nekdo kdo sleduje Lost rict tak nehoraznou picovynu ze 22dil byl jackuv flashbak.snad neni ani mozny *16* *16* -
EKo
Ach jo je mi hrozně líto Eka *9* -
kachna
je to všechno na hovno
*9* *9* -
Re: Re: LOST
Kdyby jste se dobře dívali, tak byste věděli, že Sawyer nezamře a vezme si Kate :D:D, a taky nezemřel Jackův otec....nějaká fantasmagoria.... -
To byl Fleshfoward......A žádněj fleshback.... -
Re: LOST
Sawyer ve 3.řadě nezemře, já jsem to viděla do konce *3* *3* *3* -
sawyer
nejlepší je sawyer když se líbal s kate *14* *14* -
Re: Charlie přežil !!
jo dobry tak to byl nakej klam pac tvurci oficialne rekli ze charli zemrel a bylo to i na lost cz charli ani nema smlouvu se seriálem na dalsi sezonu takze je to kravina -
to bylo z budoucnosti,až se vráti zpět -
to nebylo v minulosti Jack-Kate ,ale z budoucnosti!!!!podivej se na to znova a uslyšíš jak Jack říká ,,musíme se tam vrátit"! *1*