-
HANS MATHESON:)))
VIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
kate a jack
Jo to bylo hezky jak sed kate zeptala jacka proc brqani sawyera a on ji rek ze proto ze ON(jack)Ji miluje:) -
jak to vsechno je
ahoj lidi videli jste uz treti radu alepon do 22 dilu?Ja ano a musim rict je to vsechno mrte zamotany a dalsi lidi neprezijou a objevi se tam jedna nova divka ale tu pak locke zabije Locke se nechce dostat z ostrova charlie nevim jestli to prezil nebo jestli se utopil ale uz komunikovali z okolnim svetem:) *3* *3* jeto kkazdopadne mrte napinavy a cim dal tim vic zamotanejsi a jack a kate se znali uz driv podle toho co byla v backflashu *1* *1* *1* -
:o)
no tak tenhle seriál okouzlil tolik lidí jako snad ještě žádný jiný!!! Jinak to shrnu jednoduše: NEJ NEJ NEJ seriál!!! Tak jen tak dál!!! *14* *15* -
ztraceni
NEj seriál na světě ! -
Re: LOST
Fakt je to bájo seriál *5* ,mrtě vymakanej a všichni tam jsou dobrý, ale až na Michaela, ale konec konců to co udělal to by asi udělal každej táta nebo ne *7* -
Re: Lost
Souhlas:-), ale Locke je docela dobrej:-) *3* -
Stranka
Hele lidi prestante se tady hadat kdo zemre, a podivejte se sem! www.lost.cz -
Re: Charlie přežil !!
coo fakt *14* jesly je to prawda tag to je mrte supeer *3* *14* a kde jsi vzala ten trailer mohla by jsi mi ho poslat treba na icq 252-456-091 zatim diks *3* -
losťáci
Super seriál!!!! Akorát hodně na logiku a na zapamatování postav *3* -
Charlie přežil !!
uz mam oficial trailer 4 řady a charlie prej unikl nějakym kanálem nebo co a přežil *1* -
Re: sawyer nezemře
jak to víš že nezemře?? -
sawyer
chtěl bych se zeptat jestli přežije sawyer???? -
Lost
Ztraceni jsou nejůžasnější seriál, který jsem viděla, nic jim nechybí je tam napětí,akce a romantika.Jen mi je líto Charlieho že umře.Kdyby místo něho umřel třeba ten blbej Locke!Moc a moc si přeju aby to vyšlo Jackovi s Kate!!! *1* Moc jim to spolu sluší a Sawyer se ke Kate vůbec nehodí!!! *3* -
Re: Re: Re: dotaz
Já vim, kdo jsou ti druzí. Jsou to černí křováci. Jinak také domorodci. A ten kouř je od toho jak se navzájem opékají - kanibalové! No fuj! -
"Jackoušek"
Já úplně k smrti nenávidim Jacka pořád si hraje že je vůdce atd.......
Sawyer má zase třeba dobrý přezdívky a komentáře sice není nej ale je rozhodně o moc lepší než Jack *1* *3* *15* -
Re: a
já sawyera nesnaším ale na lost se divam kvuli kate a jackovi... -
Re: sawyer nezemře
Charli je mi tam... :))) mě zajmá celkem locke *4* *4* -
Re: LOST
sawyer neumre nekde psali ze uz ho mohli nechat 1000x umrit ale je taky oblibenej ze ho tam nechali.. -
Re: Re: sawyer nezemře
jo fakt