-
Můj otec kdysi půjčil v jedné nejmenované obci Honzovi demižón na víno,popíjeli,,těžká pohoda..Bydlel s manželkou v té obci,Honza si zahrál za místní Béčko fotbal a byla to místní oddychovka pro Honzika.Když jsem jednou končil v práci,tak mě pohltil takový pocit,který se nedá popsat,bez ohledu na význam ve výše popsaném příběhu..A samozřejmě všichni,co tam zahynuli..Je to obrovská ztráta,hlavně pro jejich rodiny..Upřímnou soustrast jim a hlavně,pevná vůle jít dále...
-
3 roky uběhly jako voda, ale ten pocit nespravedlnosti nepomíjí. Jan Marek prostě a jednoduše Chybí a Chybět bude už vždycky ; (
-
Uběhl už třetí rok co tu mezi námi není, ale mě to pořád připadá, že se to stalo včera. *13* *13*
-
R.I.P.
-
Už jsou to dva roky ale mě to pořád připadá jako včera o se to stalo.
Byl dobrý hokejista a na ty jeho nájezdy proti Finsku a Švédsku nikdy nezapomenu. *13* *13* pokaždé když čtu nějaký článek o Markovi, Rachůnkovi nebo Vašíčkovi tak mi naskakuje husina. *13* *13* -
byl to nejlepší hokejista na světe *13* *13* *13* *13*
-
Byl to dobrý hokejista *3*
-
Tak už je to rok *9* čas možná utíká, ale rány se hojí pomalu a vzpomínky zůstávají a zůstávat budou, protože zapomenout se nedá *13*
-
Pokud jsme ve vesmíru sami
Nevím, co víc si přát mě
V této hodině blažených
Od dětství, budeme vědět, kde princezna první grader
Nemám ponětí o osudu svých
Ale veřejnost je dva kroky
Tato roztomilá holka zachytil mé srdce navždy -
-
Jen na vás věnuji veškerý úspěch, že není neobvyklé
Koneckonců, bohyně inspirace pro mě
A ať celý svět ví, že prsten z celého pevného
Jsem vítězný pocit obdivu
Dám klíč k srdcím Lucie
Bez ní, je neplatné a ledu -
-
Zůstaňte tam navždy Lucia
Vítr, taky, ať žije
Co je to slovo, když je obejmout
Pokud jsme ve vesmíru sami
Nevím, co víc si přát mě
V této hodině blažených
To tam zpívá :((
-
-
-
Tak dneska mě do očí praštila fotka Honzy Marka z jednoho ruského serveru a co víc, pod tím je napsáno Jan Marek zpívá píseň LUCIA, text je rusky a Honzík zřejmě zpívá o své manželce, a končí to česky slovy, Mám tě rád, mám tě rád. A já u toho teď bulim Kdo si to chce poslechnout autentickou nahrávku zpívajícího Honzíka, odkaz je tady: http://vk.com/wall103451427_6956 *13*
-
-
Jako by slunce svítí
A jeho zářivý vzhled
V dopoledních hodinách, a to i deštivý
S úsměvem, dobýt
Tam moci být žádná ocenění
Pro mě je stále krásnější
Rovnající se případu a smutku
Jen jeden dotek jeho
S -
-