Přejít na výpis diskuzí

Jiří Suchý

OSOBNOST 31.12.2006 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zahrada stromů - ráj
    Z jednoho se nesmělo jist
    Jedlo se!!!!
    MARŠ VEN
  • Jiří Suchý hodně existuje jako umělec v pocitech lidí díky vlastně již jeho hlubší minulosti, to, co oslovovalo kdysi, to je v podstatě dobré pro "snění" pamětníků /a někdy ani ne/, lidí v důchodu a pro pár snobů /spíš z oboru/. Jeho výpověď pro dnešní dobu je v podstatě již jen anachronismus, skutečný, současný tep života je vlastně někde úplně jinde. I vlastně takové spolupráce s Fuuskem a Šlapeto jsou toho dokladem. Sám se tím degradoval. Semafor v současné době spíš přežívá...ne, že žije.
    • Pan J. Suchý musí také zavzpomínat na svá vystoupení na venkovských divadelních prknech, kde v druhé části představení vystoupil na pět minut a byl pryč. Na plakátech byl uveden jako hlavní postava. Zklamaní diváci a pachuť. Další otázka je o přesvědčování pana J.S. aby nepřebíral Státní vyznamenání od prezidenta Zemana, ale převzal jej. Jsou to asi lidé nebo přívrženci vzdálené velmoci, kteří nám kážou o morálce demokracie a prezidenty střílí jak na běžícím pásu. Dále tak naši slavní umělci. Obyčejný občan této země. VIP tomu říkají jinak!
  • Pane Suchý, už jen pro ten jejich úsměv bych jim žáááádnou dotaci nedal.
  • Na přelomu osmdesátých a devadesátých let se přátelil s Miroslavem Soukupem, agentem STB, jehož bratr působil v Bartolomějské. Jestli si na to při svém věku ještě pamatuje a co k tomu říká?
  • Dobrý den,dne 15.2.2014 dožil by se Jiří Šlitr 90 let,něco jsem zaslehla o setkáni v jeho rodišti Zálesní Lhotě u domu z pamětní deskou,budete tam také?Vite o tom něco?
  • Pane Suchý,snad proboha nepůjdete 28. na hrad!
  • Pane Suchý,
    využívám příležitost po přečtení Vaší knížky,abych Vás požádal o "zapsání" do fanklubu Lano-li nenapne-li se.
    oslovuje mě to stále,i když, v tom máte podtrženou pravdu, se to dnes nenosí.
    Co na tom?
    Poetično je poetično.
    Váš
    J.Kment
    Uherský Brod
  • Pane Suchý, děkuji za Vaše krásné písničky, které mne provází téměř padesát let. Některé příležitostně hraji a zpívám. Můžu si vybrat podle nálady a to je to co je na nich tak vzácné. I můj otec má narozeniny v pondělí, tak ne jen pro to, Vám z celého srdce přeji zdraví a vitalitu do dalších let. Děkuji, za to co děláte. *6*
  • Pane Suchý,
    já jsem na straně-HELENY VONDRÁČKOVÉ a MARTINA MICHALA,manžel ji chrání a sou spolu šťastni a já jim to moc přeji.Helena má totiž úroveň.
    A ost zpěvačký-STARÉ PUŠKY a ještě drzé,bez komet.L.W. *3* *3* *3*
  • Každý, kdo něco dělá, se nezavděčí všem, ale za Vaši práci si Vás vážím.
    M. Vyroubal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit