-
Paní Voldánová, jakpak se daří oné lavičce Venci Bombarďáka Havla v Pardubicích? Když jsem toto vaše trapné počínání viděl na netu, to, k čemu se může propůjčit sympatická moderátorka, bylo mi smutno. No je vidět, že peníze jsou mocná zbraň a občas se zviditelnit ve vlastní prospěch také není k zahození, že? Ještě se musíte hodně učit poznávat svět a jeho lži.
-
Jolana je moc pěkná hloka , mrzí mě že už nemoderuje události...
Nevíte v kde aktuálně moderuje? -
Jste příjemná a krásná paní s úžasnýma nožkama. *4* Velká škoda, že už nejste vidět.
-
Vše nejlepší k vašemu dnešníme svátku.Hodně štěstí,spokojenosti ale především zdraví.Přeje Karel *14* *14* *14*
-
No zase to tak nepřehánějte, je to normální holka.
-
jolanko jsi moc krásná holka chtelo bi to chodit výc sexi *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Dobrý den paní Jolano :-)
Jste moje oblíbená moderátorka a ze srdce jsem Vám přál všechna zrcátka a tak mne mrzelo, že jste se rozhodla odejít do ústraní a proto jsem teď velmi rád, že jste se rozhodla vrátit do medií.
Jsem rád, že se s Vámi zase budu potkávat a přeji Vám úspěch na obou postech.
Srdečně Vás zdraví Ruda (79) :-) -
ahojky hlasujte pro Jolanku v anketě TyTy je nejlepší na světě *3*
-
Text Vašeho příspěvku Milá Jolanko!
Všechno nejlepší k narozeninám,Vám přeje fanda Jiří. *3* *3* *3* -
nosíš punčocháče a tosemy líbí to miluju celoubichtě výšco
-
-
To Jo a lodičky....hmm...
-