-
nechapu
tyvl co proti nemu nektery mate jako dyt je normani ne -
hiphoper
Jestli je na tejdle stránce někdo kdo nemá rád 50 centa tak ať napíše a něco (ošklivého) si ode mně vyslechne!!!!!! -
50Cent
Tak sakra už toho mám dost my taky nenadáváme na miley cyrus a tak tak co se serete někam kam nepatříte. Tohle jak na něj nadáváte bych pojal jako rasismus víte 50 není buzerant narozdíl od jonas brothers. A aspoň má něco za sebou ne jako jonas brothers kteří si žily v paláci. -
zz
hele tohle neni nic proti 50 centovi , ale jen me prekvapuje jak jsou ceske deti slabomyslne , tim myslim ze nemaji vlastni nazor coz je vetsina podle me a nechaji se ovlivnit ostatnimi,(muj nazor) uznavam hopery ktery nedelaj ksichty a umi ovladat miru sprostosti v normalni spolecnosti to je vse, sam bych sem nejaky kometar primo o 50 centovi nenapsal , a myslim si ze metalisti a rokeri sem chodi protoze je stve to ze nikdo v jejich okoli nejspis neposloucha stejny zanr ja sam sem to zazil byl sem jedinej ve tride kdo poslouchal jiz zminene led zeppelin vsichni ostatni poslouchali hip hop a odsoudily me
my opinion -
g
GGG-Unot -
-
Re: g
až si uvědovíš ze g-unit vytahli game z lochu tk mi napis
-
-
50
50´Cent je proste nejlepsi raper *1* -
Proč?
Hele, lidi, víte, co je zajímavý? Byl jsem se schválně podívat na diskusi Metalici, AC/DC a Led Zepellin a nenašel jsem tam žádný "hoperský" příspěvek o tom, že tihle stojej za prd. Je vidět, že my prostě chápeme, že tyhle stránky a diskuse jsou o tom, něco se dozvědět novýho o svým oblíbenci, pokecat si o něm, nebo něco sdělit, a ne o tom nadávat atd. Nechci bejt sprostej, ale fakt mě tady ti metalisti serou. Chápu, že případě metalu asi není o čem psát, ale jestli se nudíte, tak co lezete na osobnosti, který nesnášíte? To asi nikdy nepochopim. -
kajushka4
kaaaajo my vime ze ho milujes ale tak na to poukazovat nemusis *15* *15* *15* -
lollllllll
lolllllllllllllll aaaaaaaa kajooooooooo to jsi vymyslela fajnoveeeeeee *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
50 CENT 4EVER
50 cent je nejlepší rapper,v životě si prožil takový sračky který by všechny z nás schodily na kolena.!!50 cent je silnej chlap,OBDIVUJU HO.!! *3*