-
Re: malá chiba
Narodil se v části Queens, které se dodnes říká South Jamaica Queens *3* -
Re: prodej
ehm.. Get Rich or Die Tryin se prodalo 12 000 000, The Massacre 9 000 000 a Curtis neco pres milion takze ho celkovymi prodeji prekonal, ale osobne si nemyslim ze meritkem kvality je prodavanost.. -
G-UNIT - úplně nové džíny, mikina a kšiltovka
G-UNIT - Prodám úplně nové nenošené, originální džíny G-Unit Crest Jean, pánské, velikost W 34x33 (pas 44-45 cm, délka nohavic 112 cm), barva černá. Moje cena 720,- Kč, v internetovém obchodě 1.990,- Kč. Dále prodám úplně novou nenošenou originální mikinu G-Unit, pánská, barva černá, velikost XL. Mikina je nová a nenošená. Moje cena 700,- Kč, v internetovém obchodě 1.890 Kč. Dále prodám novou nenošenou originální kšiltovku G-Unit Back to Basik, velikost L - XL, barva modrá. Cena 250,- Kč. Tuto kšiltovku lze koupit v internetovém obchodě za 690,-. Vše je vyhráno v int. soutěži, bohužel nevhodná velikost. Vše je tedy nové, ještě s cedulkama. V případě zájmu zašlu fotky mailem. Kontakt: rr.hrdlickova@centrum.cz, mob: 725/596150 -
50cent
*4* Ahojky, je zbytečné se s někým dohadovat, který raper je nejlepší. Já jsem dříve nikdy rap neposlouchala, nikdo se mi nelíbil, občas nějaká ta písnička od Eminema.Asi tak před rokem jsem viděla film Zbohatni nebo chcípni a docela mě zaujal, a tak jsem se dostala k 50centovi.Má naprosto užasný hlas, což černoši mají a když je i pěkny, tak je to ten největší idol pro holky. Každý zpěvák je pro svý fanoušky ten nej, jako je pro mě 50cent.Když nebudeme drufému kritizovat jeho star nikdo nebude kritizovat tu naší. Mějte se fajn
*3* -
plakát
Mám plakát 50 centa vyměním hop za plakát sarah Michelle gellar nebo fotku s podpisem sarah micheklle gellar nebo fotku sarah no prostě všechno!!Tak pište!! -
50 cent
Best of the Best (dollardan-draper.blog.cz) *5* -
prodej
50 cent nepřekonal eminema v prodeji, eminemova alba Marshall Mathers se prodalo za první týden víc než 1.500.000ks, takže to je blbost sorry *4* -
Re: 50-cent
*3* Neboj se.Nekončí. -
Re: malá chiba
*9* Musím tě zklamat, ale 50 cent se nenarodil na Jamajce, ale v USA v New Yorku/Queens. -
Nej.
*15* 50cent je nejlepší raper na světě. -
malá chiba
Hej děcka 50ty se narodil na Jamajce *7* -
aj
ahoj.. tak koncert byl nejlepsi.. jako fakt ho zeru.. no a mam problem snazim se sehnat tu jeho autobiografii ale nak jsem v koncich.. kdyby nahodou nekdo vedel jak mi vytahnout trn z paty.. tak mi prosim pisnete na mejl *9* diky *5* -
50-cent
50-cent je najlepsi nikto nanho nema ...... *14* ....a je to prawda ze konci?? dufam ze si to ete rozmysli *9* *9* -
Best
Mno jko kam se hrabou ostatní...na Centa nikdo nemá *14* Škoda že končí *9* -
gg
nějaky info o tom v kolik to v Ph vypukne?? -
nejlepší spěvák na světe
50cent je můj oblíbený spěvák a komu se 50cent nelíbý tak je zaostalej *3* -
Prodám lístky
Ahoj, prodám 2 lupeny na sezení. 1 za 750, jedu totiž na hory. tel.775101858 -
Re: 50Cent
jj mas recht, FIFTY je totální borec, je to cápek a má fakt hustý songy!!!je to nej rapper co znám. ty vole černoši jsou holt bestový *5* *5* *1* -
Všem
Zdravim lidi jdete do prahy na turne 50 centa doufam že jo ja mam už listky k stani u podiu tak česa lidi *3* *3* -
50 v praze
Takze doufam ze se tam vsichni uvidime 21.11.2007 T-Mobile Arena....FIFTY!!!!!!!