Přejít na výpis diskuzí

50 Cent

OSOBNOST 31.12.2006 
344 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fifty

fifty je nejlepší a G UNIT nejlepsi skupina ktera existuje at zijou
  • Re: blb

jo sulin je to namedeny
  • Re: L.A

tak tak
  • blb

nejvetsi trapak porad si mysli lama jedna
  • f

je nejlepsi raper ktery se mohl kdy narodit je super *3*
  • to neni pravda

to vubec neni prravda fifty je super *10* *16* *5*
  • L.A

kam se hrabe sopl z N.Y na gangstry z L.A L.A copmton
  • lil fifty

takze fifty!!!fifty je ten naj rapper ktrezy sa mohol narodit.ma dar od boha.jeho hlacky tho je umenie:::-)))fifty je moj vzorr a bude do smrti mojim vzorom.mam ho rad aqo rapperra!§ *3*
  • Chci pokec

Ahojky Curits ty jsi jmenuješ Curtis jackson??Já jsem Karolinka janosikova ale neznáš mě já taky ale jsem česká republice..Ty jsi velmi moc super ptám se máš holku jmenuje je paris hilton je fakt love??Ty super nejkrasnejsi *1*
  • Pokec co dálši

Hi,How are you?? *4* *3*
  • O ničom

To sa nedá počúvať,niečo strašné.Má jedinú dobrú pesničku Ayo Technology a to len kvoli tomu,že tam spieva aj Justin Timberlake inak by tento klip nestál za nič. *13*
  • Fifty

jjjj.... kráásnej pesánek... vypadá tak! :D... néé, je božííí, Window Shopper FOREVER *14* ... CELEJ 50Cent FOREVER! *1* *3*
  • 50 CENT

JE NAPROSTO UZASNEJ
    JA HO ZERU
    NEMATE NEKDO NA NEJ ADRESU????? PLS
    NEBO TREBA NAKEJ KLAASNEJ PLAKATEK???? PLS *9* *9* *14* *14*
  • Re: G-UNIT - úplně nové džíny, mikina a kšiltovka

Je to kšiltovka nebo bekovka jestli bekovka tak dej sem fotku muj mail t.sima@seznam.cz
  • pro všechny pochybovače

fifty zajebe vždycky dobre,ale českej rep je lepší
  • 50cent

50 cent je nejlepši raper ze všech *3* *3* *5* *5* *9* *14*
  • Re: Nej.

50 cent us nezpiva vsadil si s nakim negrem sazku a prohral a vsadil se o to ze uz nebude rapovat eminem je jeho nastupce byl nej 50 cent tet je EMINEM *5*
  • JEEEAAA

Mrtě koncert v Prazeee!!!! *14* Nikdy nezapomenu!!! *14* Paráda!!! Doufám,že zase někdy dojede??? Hned by sem jela znova *15* *14* Porstě Fifty je nejlepšíí!!! *1*
  • :-)

50 cent je best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 50 Cent

50 Cent je nejlepší rapper jakyho znám a to jich znám hodně! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit