-
....
No tak to je teda dost.Dvacetiletej kluk a 40cítka?A k tomu dítě?...bože..má život v háji...Ale okey...jestli mu to tak vyhovuje.. -
Re: Re: ááá on je fakt boží =D
TO JSOU KECY kde si to proboha vzala... -
on*
on? mám k němu jen 4 slova jako v tom filmu : ON JE FAKT BOŽÍÍ....
*14* -
new
nové fotky aarona
http://aaronjohnson.org/gallery/t humbnails.php?album=226 -
Re: Re: ááá on je fakt boží =D
a mají spolu holčičku -
Re: ááá on je fakt boží =D
ehm..mno....on je zenaty s Sam Taylor-Wood ...jí je 42!!!:O *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
ááá on je fakt boží =D
Ahojky nevíte s kým Aaron chodí *7* *1* *14* -
Re: Re: Re: Nearly Famous
tak co vim ja tak bohuzel ne -
Re: Re: Nearly Famous
Aha a nevíš jestli to je nekde v češtině? *7* -
Re: Nearly Famous
na youtube to je ale jen v anglictine -
Nearly Famous
Nevite nekdo kde bych mohla sehnat serial Nearly Famous.Jsem slyšela že tam je Aaron výborný.Poradte mi nekdo prosim...Jsem už z toho zoufalá *9* -
OMG.!
Cože.?..Dítě a no tvl..!..to snad ne :/,,takovej nádhernej kluk a ona ho má ženská..! *9* *9* -
achjo..
Panejo,vždyť ta jeho přítelkyně by mohla bejt jeho matka!!!A ještě s ním má dítě..nj..teď bude vyhchovávat jak jeho,tak i to malý... -
Re: Je nejnejnej Herec!
ahojky, a jaký má twitter?? :) -
Re: Re: Re: Je nejnejnej Herec!
Jjj.. taky jsem tomu nemohla uvěřit..fakt hrůza.. já myslela že sbalil nějakou fakt pěknou holku..ale když sem to hledala na netu .. taky sem tomu nemohla uvěřit..docela mě to zarazilo..ale je to jeho volba..co bych já dala za to s ním chodit .. *4* *4* *4* *14* *14* <3<3<3<3<3 -
Re: Re: NeJLePSi
Já bych řekla, že to z něj za chvíli opadne a bude s mladou holkou. A to je spíš ta baba úchyl. Já vím, že lásce neporučíš, ale ničit tak mladému klukovi život? To je na mě moc!
!!!! -
Re: Re: Je nejnejnej Herec!
Holka? Tak ta jeho "holka" má 44 let a začátkem července se jim narodila dcera. Málem mi to vyrazilo dech když jsem to viděla a četla. Hnusná stará baba co cení dásně a tak úžasná mladý, svěží kluk....Proč mi to bůh dělá?!?! *9* *9* *8* *16* *9* -
Re: on je chodící dokonalost
uplně souhlasím je k nakousnutí ♥♥ kdyby byl k potkání uplně ááááááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
uáoo
ježíš je fakt sladkej!!! ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* -
:)
je fkt sladkej..:)=o*