Přejít na výpis diskuzí

Aaron Taylor-Johnson

OSOBNOST 31.3.2008 
134 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mayinqa

Je nejnejnej Herec!

Jako...Aaron je kráásnej...máte pravdu je blbí že nehraje ve více filmech..ale dobrej film(nebo seriál) je nearly famous tam je skvělej a hlavně v určitých scénách :D:D pokud se na to kouknete tak mě pochopíte :D:D... Jinak by mě zajímalo odkud je někde jsem četla že žije v Londýně někde zase že v Americe?.Ale asi v londýně protože na twittru psal ted nedávno že jede do NewCastlu s kamarády.. takže je asi vážně z toho Londýna..No jako nějak daleko to neníxDxD...Jinak fakt závidím holce která sním chodí a určitě vy taky*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kelisha

On je fakt boží!!

Hey tak jako dneska sem videla filmek ,,On je boží" a ten film i Aaron jsou fakt božííí!! Fakt je strašně úžasnej (ted mluvim o Aaronovi) *14*
  • Cože.?

Kterej debil a ignorant psal ten životopis.? zasluhoval by pětadvacet ran na holou.. tam je víc pravopisnejch chyb než v Bibli.. Takže idiote, příště si vem k ruce učebnici pravopisu.. *8* *16*
  • Re: On je fakt boží.. :-)

upa s tebou souhlasim je nadhernej *14*
  • kacirekkk

vše nej

všecinko nejlepší... *14*
  • vladka182

..

jee vsetko najlepsie!! *14* fesaak *1*
  • lolo85

Úúúžasnej xD

Aaron je prostě vážně krásnej, viděla jsem ho v On je fakt boží! no a ještě fakt boží xD
  • renny100

On je fakt boží.. :-)

No,takže podle titulku příspěvku není jasný,o co jde..jestli o fil,bo o něj.
    Myslím,že tady to vystihuje oboje. :-)
    On je fakt úžasný,též blíženec..no,jen škoda,že teď nehraje ve více komediích (romantických s dobrým koncem). :-)
    A taky škoda,že je z takový dálky :-))

Hraje fakt úžasně! :-)
    Film jsem si zamilovala->s tím mi pomohl významě i tento herec *1* *14*
    *4*
  • zuzyna

boží

tak on je vážně božííí...on a ten film ON je FAKT boží je taky boží =) *4*
  • Aaron

kráásnej
  • violet-ann

:D

Nj Aaron...komu by se nelibil:DAle v On je fakt bozi byl sice super ale nejlepsi byl v Nearly famous:))))Jo a je skoda ze tak super herec tu ma tak malo fotek a vseho...love his------->AaRon:D *14*
  • anca954

Re: <3

jj mě se vtom filmu akyy upee hafec líbil je krááásnej upee ten film je fakt božííí žhee *14* *15* *8* *1*
  • kacenka1jb

Re: Máte rádi Aarona??

ja hO neMam RAda...Ja Ho ZbOZNujUuu...On JE UPa K nAkOuSnUTi a HlavNe ve FilMeCh Pna ZLODejU a on Je Fakt bOzHi a Tam JE tedA FAkt BOzHi..a hLavNE ty SCeNY KDE SE LiBa S georgie..chTeLa BycH Byt Na JEjIm MiSte *14*
  • kacenka1jb

Re: ahoj :o)

NEasÍí_Upa Kdyz sEM Ten fiLm vyDelA TK sEm Se Na NeJ fURt diVAlA(HLAVe Na Ty sCenY KDe Je aarOn)ae TEdkA fURT stRIDam PaNA ZLODejU A On Je FAKt bOzhi..
    V tom fiLmU ej UPa K sEZRANI..Tky bySTe se S nim chTely POtkat?? *3* *3* *14* *14* *14* UPa Sem Se Do nej ZbLAZniLa..
  • kacenka1jb

NeJLePSi

EJKý HoLky Asi Sem Se ZAmiLoVALa *14* ChTelA BycH Se S NiM poTKat...NEvite OdkUt JE MUsiM Napred Projet VSeChNY weBOVky :D:DDNeSkA sem To poPrvE Ten FiLm vydelA aE Je FAkT BoZhí_uPa SEm SE ZabOuChLaa =O**
  • klariiinka

<3

jako on je ten aaron fakt peknej kluk a navic umi i dobre hrat ... teda nejvic se mi libil v tom ON JE FAKT BOZI-uzasnej film! *14* *3*
  • 21.4.1993

Re: ....................

je hezkej..
  • misulisek

Re: Re: Máte rádi Aarona??

on je fáááákt boží, jako ten film *14* *15*
  • 14.6.1993

Re: ...

je faaakt hezky..
  • A

No ten teda je *8* *16* *8* *5* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: