-
Klasavec
Adam je moc úžsasnýý nemůžu z něho ty jeho oči a postava *14* No neřikam nic Klasavec -
Re: Jedinecny jako otis prstu...
Co jsi ? Buzerant? *9* -
Re: miami
kdybys aspon nelhal/a Hovno! vubec k tobe nejezdi na prazdniny a nevim esi jsou tady vseci takovy hnupi? ale vy verite ze jsou kamaradi? atp.... tak v tom pripade znam velice dobre angelinu jolie... zdar a uz nelzi *8* *1* *13* -
adam
adam je uplne krasnej.ma proste v sobe neco co se neda ani popsat.a jeho rty a ta postava. *14* *14* -
Re: Re: SEXI BOY
Tak jestli ho znáš tak dobře jako já a tak jak to říkáš tak určitě budeš vědět odpověď na otázku: Co má Adam společnýho s Michelle Rodriguez. a)jeho sestra
b)jeho žena
c)sestřenice
d) nic
Odpověz na e-mail Jodi.Hall@seznam.cz
Odpověz, jestli mluvíš pravdu. *3*
Protože já Adama znám moc dobře! -
Re: miami
Podívej se to že za ním jezdíš do USA -
pan božský :DD
Vypadá moc dobře a ty jeho rty by se nádherně líbaly *14* .Aspoň chviličku jenom my dva *14*. Ale jinak jsem úplně nenáročná *4* *1* . -
Re: SEXI BOY
já jsem u něj každé prázdniny *1* *1* -
já jsem u něj každé prázdniny *1* *1* -
Re: Re: Mazel
Adam ke mě jezdí domů.Jednou spal u mě v pokoji -
miami
Adam je můj kámoš.Jezdím za ní do USA *14* *14* -
Jedinecny jako otis prstu...
..jeho pohledna tvar a intelekt se odrazi v rolich,ktere jsou ho hodny. -
Jóóóóóó!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* Bozhe,já jsem z něj úplně vzrušená... Je nádhernej,by na mě jenom mrknul,a já bych byla.... *4* -
Re: Mazel
Je prostě NÁÁÁÁDHERNÉÉÉÉJ!!!!!!!!!*14**14**14**14**14**14**14**14***4**4* *4* Na něj NIKDO nemá!!! Je dokonalej.... Mít ho tak vedle sebe... Doma.... *14* *14* *14* *14* *14* <3 Lowe... ♥♥♥ Ho miluju.... *14* *14* *14* *14* -
Cutest in the world
Oh my god!Such a cute guy. -
sexi
adam je uzasni strasne sa mi paci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Mazel
Božskej borec...a ten jeho usměv...njn našla sem borce jemu podobnýho...alespoň trošku,ale má hoooodně co dohánět *14* *1* -
SEXI BOY
Adam je prostě božíííííí !!!!!!! *14* *14* *14* chtěla bych ho mít u sebe doma alespon na hodku..........co holky ?? *14* *14* -
Adma Rodgeauz
Hlooooozně klllllásssnnnnnýýýý chlap! -
Cuteman
Je to opravdu kus... *14*