Přejít na výpis diskuzí

Adéla Wernerová

OSOBNOST 25.11.2008 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt vtipný

BOHUŽEL, STÁLE SEM NĚKDO PÍŠE MÍSTO MĚ, NAVÍC BLBOSTI, KTERÝ NEMAJÍ SE MNOU NIC SPOLEČNÉHO. TAKŽE JÁ SEM UŽ PSÁT NEBUDU.
  • Otázka

Ahoj Adélko,dívala jsem se na všechny díly
    Hop nebo Trop.Roli,kterou tam hraješ ti sedí.Moc ti to tam sluší.Škoda,že tu nemáš více fotek.A jak tě bavilo natáčení seriálu Hop nebo Trop? *3* *3* *3*
    • Ahoj

Ahojky Adélko,v seriálu Hop nebo Trop ti to ohromně sluší.Můžu se zeptat jak tě bavilo natáčení?Se všema těma lidma asi sis užila hodně legrace vid?:)Odepiš a měj se krásně a mnoho úspěchů v životě.Snad ještě nějaký ten seriál natočíš.Byla by škoda kdyby si tě nevybrali
      • Re: Ahoj

Ahoj Niki, na natáčení byla skvělá atmosféra a taky dost srandy. Všichni byli hrozně fajn. Měj se dobře
    • Re: Otázka

Děkuju, no taky bych změnila to datum narození. Natáčení bylo skvělý, nemůžu teda srovnávat, ale prostě super.
  • blahopřání

Adélko,vše nejlepší k narozeninám *14*
    • Re: blahopřání

Pokud mě paměť neklame a mě neklame tak je to úplnej blábol té slečně bude 20 v březnu 09.S.
  • Dík

Ahoj, tak jsem se dozvěděla, že mám dnes narozky, a že jsem o 2 roky mladší. Aspoň jsem se pobavila. Ale stejnak dík za přání.
  • jj

aha j jasne us to chapu nekdo si dela prdel ze?to je fakt us nemozny
  • kkikina

ale luuuja

no konecne to sem se uz dockala takze tet oto budu psat ja tak se nediv kdys si tot necu budes cist ale tys to sama napsala ze psat nebudes tak aby tvi fanousci nebyli smutni tak te zastoupim jo?toz diiiiiiiiik
    • Re: ale luuuja

No, když tě to baví, tak si posluž. Ale alespoň se snaž psát bez chyb.
  • :-(

Ahoj Adi ani nevíš jak mě mrzí že kvůli nákýmu blbcovi jsem už nechodíš vždit to neni možné aby někdo jako seš ty se takhle nechal odradit!!prosím chod jsem zas MAM TE RADA!!!!!!(samozrejme jestli jsi tenhle vzkaz vubec prectes!snad jo)papa *9* *9* *9* *9*
  • Ahoj

Ahoj, moc vám děkuju za pochvaly. Bohužel, nic jinýho jsem nenatočila, takže se asi v televizi nebo někde jinde jen tak neobjevim.
  • Druhá já?

Ha, tak koukám, že tu někdo odepisuje místo mě, pod mým jménem. Příště aspoň prosím bez chyb.
  • Hop nebo trop

Některé fota Adély a ostatních z Hop nebo trop jsou zde http://hnt.serialy.net/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit