-
se mas!!
adelko !ty se mas ty sis zahrala s tomikem klusem!!!ale jinak ty sama ses uplne v pohode to jde na tobe uplne videt!!!!mam te strasne rada (jako herecku samozrejme:D)jaksi hrala v HOP NEBO TROP moc te mam rada!!!kikina *15* *15* *15* a to cou kdys takda nahodou odepúises to ses opravdu ty??? *7* -
-
Re: se mas!!
vis jak tady nekdo pise (jako adelka wernwrova:D)ses to opravdu ty??ja se jenom tak ptam abych nepsala nekomu uplne jinimu !!!???? *5* *7* -
-
Re: Re: se mas!!
Ano, jsem
-
-
-
diky
ahoj j diky ja sem si myslea ze ne a chtela sem se zeptat budes jeste v necim hrat ? ja nwm oni us hop nebo trop nedavaji a ja nevim v cim bych te mohla videt ale teda musim rict ze v hop nebo trop ti to s tomasem klusem fakt sluselo!! -
mooc
ady ja ti proste uplne verim a verim aji tomu ze neco dalsiho natocis!!!!!strasne moc ti verim a urcite nejsem z daleka jedina j a slecna co tu psala ze ti to sluselo v Hop nebo Trop mela pravdu strasne ses me tam libila!!!!!!mej se ahoj a nezapomen nekde neco natocit!!! *5* -
-
Re: mooc
Zdravím Tě, Kikino. To víš, měli jsme skvělý maskérky *3* . Nezapomenu. Krásný zbytek dne. A.
-
-
to nee:D
ahoj ady no tym to urcite nebude!!!!:D:D:Dale snad jeste neco natocis ja sem blba ze sem si nenatocila ani jeden Hop nebo Trop ale snad to budou zas opakovat -
-
Re: to nee:D
ahoj,kikino no jasný že to bylo maskerkama pac to byli skvěli maskerky *5* ale ne jinak moc dukuju za to co tad ypises fakt j ahoj mej se krasne!! -
Re: to nee:D
ahojik mooooooc dekuju *3*
-
-
porad moc te prosim
ahoj ady ja sem se chtela zeptat jak ses dostala k tomu filmu je mi jasne ze to nebylo skrs o ze bys us mela hotovou skolu asi pres konkurz ze?a prosim napis mi jak pres pocitac?jestli jo prosim jaka strank anebo jak v televizi vetsinou na ct1 davaji ze hledaji takovou ...a takovou prmin ze te tak otravuju ale prosiiiiim te moc napis mi je to pro mne dulezity ahojik a prosim napis mi -
???
takže to nepíšeš ty?!aha škoda já sem si uš myslela ,že jo!!!no škoda:( *9* *9* -
-
Re: ???
Ale jsem, teda většinou, ale asi tři věci (ty, kde jsou tyhle smajlíci *5* *3* ) psal někdo jinej
-
-
to je prece tva vec
no jo urcite nejsem stastna ale myslim ze vubec nikdo kdo te ma rad ale ne prece je to jen tva vec a asi si mela duvod -
hej prooc?
hej kdo tot pise misto adi ?je o od neho pekne hnusny si myslis ze je buhvi co a pritom je to pekna nula zajimalo by me kdybi te nekde potkal jestli by ti o rekl do oci?!takovej idiot nevim proc na tot ty stranky teda chodi tady na neho neni nikdo zvedavej