Přejít na výpis diskuzí

Adele

OSOBNOST 24.7.2008 
287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opet velice inteligentni komentar *7*
  • Podle mě je Adele úžasná zpěvačka.Písničku Someone like you poslouchám pořád dokola a nikdy mě to neomrzí.
  • *12*
  • Annne
    Miluji od ní píseň Someone Like You *14*
  • tetka ten její koncerd v Kanadě byl ůůžasnej je to
    něco překrásnýho *1*
  • *1* *1* *1*
  • Ja si myslim ze si fakt trapna pretoze: za a) ani nevies ako sa pise selena gomeZ *8*
    za b)nie vsetci maju vychrtlu postavu
    a za c) za to ze chces byt zaujimava nemusis ponizovat ludi okolo seba
    A mohla by som este pokracovat. *16*
  • Pry se narodila jako chlap je to pravda nebo to je jenom fáma??
  • Ona je prostě úplně úžasná, miluju jí, ten hlas je prostě skvělěj, poslouchám jí každý den, chtěl bych aby byl kozert v Čechách, šel bych hned,,, je krásná a určitě není tlustá a hlavně nesmí zhubnout ztratila by ten krásnej sytej hlas a to je nejdůležitejší
  • Romisssek
    Která hvězda by šla převzít tak prestižní cenu, jako je právě Grammy, bez bot? Adele si tam úplně pěkně naklusala na boso...Už z toho jde prostě vidět, jak musí být strašně v pohodě a opravdu závidím těm, kteří ji v životě obklopují, ať už rodina nebo přátelé... Myslím si, že oni si toho velmi cenní, že potkali v životě tak úžasnou osobu. Nejsem asi jediná, kdo si přeje, aby k nám tento rok zavítala, co? :) Co dodad, je fakt úžasná, krásná, talentovaná, vtipná.. Je strašně krásná..a nejen na povrchu, ale i uvnitř. O ní ještě v budoucnu hodně uslyšíme, to mi věřte. *3*
  • Adele je prostě néj...Ten hlas, je hezká, hezký oči.. Aten kdo řiká že je tlustá by se mel nejdriv podivat na sebe a pak něco řikat nedokážete ani to co ona kdy dokázala se svym hlasem. Prostě podle mě je Adele Nejky ještě s některýma dalšíma :)));))
  • Mám Adele hrozně ráda a fakt jděte někam, ti kteří říkají, že je tlustá.. No a co.. Tak nemůsí vypadat jako všechny ty nechutně vychrtlý zpěvačky a hlavně snad jde o hlas,nebo stane??!! *8* Přeju jí moc a moc aby se uzdravila.. :*
  • Já Adel mám moc ráda ne že jí jen obdivuju ale tak=é miluju její hlas a hudbu.Je moc vinikající profesionální zpěvačka.Žádná zpěvačka nemá takový hlas jako ona.Adel můžu ti jen povědět že tě miluju .Ale mimochodem jmenuju se Adélka A jsem účinkující česko slovensko má talent tak se mějte!!!!!!
  • ADELE je suprová tomu kdo jí slyšel a nelíbí se mu to bych *16*
    já ji miluju a moc ji obdivulu *14* a vždy jí budu obdivovat
  • ty seš COURA seleno gomes *10*
  • Muslím si e je suprová zpěvaščka když mi není do nálady vždy si poslechnu její pisničku a je mi mnohem líp má nádherný hlas .Prostě je nej.. a nejlepší at si každý říka co chce pro me tan nej .. *4*
  • Romisssek
    Adele...bože, její hudba je tak originální, nemluvě o jejím hlasu, který je totálně perfektní. Není jako ostatní hvězdy- udělá cokoliv, co ji zrovna napadne...Jedině ona si sundá boty uprostřed koncertu, protože se jí v nich blbě chodí.. teď si představte třeba takovou Britney Spears, ta by si je určitě nesundala. Má ohromný smysl pro humor a je tak charismatická. Je strašně milá a nebojí se být svá! Neřídí se podle plánů, je jiná než ostatní. Kdysi prohlásila, že nesnáší fitka apod. věci.. Rádá jí dobré jídlo a víno..nechce zhubnout..Chtě nechtě, za tu kariéru zhubla, ale na ní je mi opravdu jedno kolik váží.. Možná díky tomu je ještě víc báječnější. Někdo říká:,,Ona není tlustá, jen má velké srdce." V podstatě má ten člověk pravdu :). Adele je neskutečný člověk..svou hudbou se dokáže dotknout vašich srdcích a uvědomit si spostu věcí. Četla jsem, jak jí někdo na youtubku psal k jejímu klipu: ,,Ty jsi můj terapeut <3".. A co se mi a ní nejvíc líbí? Řekla bych, že tato věta, co Adele pronesla, mluví za vše:,, Nedělám hudbu pro oči, dělám hudbu pro uši."-tím by se měl řídit každý umělec.
    Jediná věc, která se mi na ní nelíbí je, že kouřila..je to hnusný zlozvyk a ničilo jí to hlas. Díky bohu, že už konečně přestala a teď jí přeju všechno zdravíčko, hodně sil po operaci, ať je zase šťastná a její hlas ať funguje na 100%! :)
  • je tlustoprdka narozdíl ode mě, já jsem totiž selena gomes, trapáci, chichi
  • Jestli je něco boží,tak právě Adele:) Vážení nevím jak vy, ale když jsem jí poprvé slyšela, zastavil se mi dech a chvíli jsem přemýšlela, jestli se mi to všechno nezdá...Nezdálo, tahle ženská je prostě někdo, kdo mi otevřel oči...Teď už vím,že i všechno, co se zdá nemožné, je možné:)
  • má rakovinu? tak se z toho nepodělejte vy nuly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit