-
Mimochodem, Adlee byla silnější, protože měla v bříšku život:)) ;)
-
Fascinuje mě, jak tady všichni píší, že je Adele tlustá. No a co, každý jsme nějaký a upřímně, její hlas by nezvládlo tělo, který by vypadalo, jako kost a kůže, jen pořádný kus ženský dokáže ovládnout takový hlas a myslím si, že to k ní prostě patří. Navíc vypadá krásně, ať už má o 5 kilo víc nebo míň.
Moc ji neposlouchám, nicméně má můj obdiv. Objevila se z čista jasna a všechny převálcovala svým hlasem, nádhernými písněmi a umem.
Ale vždycky tu budou lidi, co závidí druhým a radši jim znepříjemňují život. Já osobně doufám, že to dotáhne hodně daleko, i když, už teď ji zná snad každý. Ale né nadarmo se říká, "špatná reklama, taky reklama" :)
Tak hodně štěstí Adele a i jejím fanouškům, aby jim zpívala ještě hodně dlouho, aby si ji mohli patřičně užít :) Adele totiž nemá dětský hlas jako třeba Selena Gomez :) *3* -
ty jsi taková ))))))) ))) ) víš c si si ubožák co sedí az compem a pomlouvá lidi ano nejdřív se podívej na sebe a pak jí říkej že je kréva a víte vy co? Když je teda krva (což neí) tak vy jí rozumíte takže ste taky krávy protože krávy mají svou řeč:)) a přestante jí laskavě urážet tenhle silný hlas má jen ona a byla tlustá protože čekala mimino!!! doprkaný vohrady bl)))!! *16* *16*
-
Já furt nechápu ty lidi, kteří o ní říkaj, že je hnusná. Oni si asi představujou, že všechny zpěvačky musí být dokonalý vychrtliny. Adele má náhoodu krásnej hlas, vypadá nídherně, a třeba taková Rihanna se může jít zahrabat, protože je tuctová a má úplně tuctovej hlas.
-
Má strašně krásnej a něžně roztomiloučkej obličej a samozřejmě moc krásný hlas a její písničky poslouchám od rána do večera :-)
Adele Laurie Blue ADkins je prostě nejlepší...Nevíte kdo je otec toho jejího synka? -
A ty Majdo neurážej lidi beztak sež nějáké párátko.Něco si zapamatuj!
Nikdo není dokonalý *10* -
Adele taky můj velký idol:-)Nevádí je silnější nebo tlustá,ale je moc krásná!Má v sobě eleganci a přírodu!Miluju její krásný hlas.Zní jako zvon v kostele,a taky má moc dobré písnička papř...Roling in the deep,
Skyfall,Samone like you atd... *3* -
Adele je suprová! Má úžasnej hlas. Co se týče hubnutí, myslím že to není potřeba. Lepší být taková, než být jako špejlička, které lezou žebra všude :-)
-
P.S.: takové krá*ě jako je ona určitě nezávidím *6* *6* *6* *6*
-
Souhlasím
Adele je prostě jen ,,tlustá krá*a" *16* *16*
jo a než si budete stěžovat, tak vám připomínám, že zase vy kritizujete moje oblíbené zpěvačky, tak je to vyrovnané -
Jakube co to tady žvatláš za nesmysly bych chtěla vidět tebe jakej seš bůček. *12* *12* *12* *12* prase.
-
Ahoj Adele moc se mi líbí tvoje písničky. Zrovna o tobě dělám prezentaci a tak mě napadlo jestli bys o sobě nenapsala něco víc třeba jaké jsi měla děctví moc by mi to pomohlo.
děkuju *4* *4* *4* *3* -
Adele porodila syna ťuťu :-**
-
Fascinuje mě, jak tady všichni píší, že je Adele tlustá. No a co, každý jsme nějaký a upřímně, její hlas by nezvládlo tělo, který by vypadalo, jako kost a kůže, jen pořádný kus ženský dokáže ovládnout takový hlas a myslím si, že to k ní prostě patří. Navíc vypadá krásně, ať už má o 5 kilo víc nebo míň.
Moc ji neposlouchám, nicméně má můj obdiv. Objevila se z čista jasna a všechny převálcovala svým hlasem, nádhernými písněmi a umem.
Ale vždycky tu budou lidi, co závidí druhým a radši jim znepříjemňují život. Já osobně doufám, že to dotáhne hodně daleko, i když, už teď ji zná snad každý. Ale né nadarmo se říká, "špatná reklama, taky reklama" :)
Tak hodně štěstí Adele a i jejím fanouškům, aby jim zpívala ještě hodně dlouho, aby si ji mohli patřičně užít :) -
Ilono jestli se tím jako bavíš, myslím tím že sem píšeš nevkusné a trapné komentáře piš to JINAM!!!! *16* *16* *16* *16*
-
jakub: jestli nevíš co je krásný zpěv, tak sem nepiš tohle ale: jsem neslušnej závidivej nenormal....ukazuje to jen na tvůj malililinkatý mozeček. *16* *16* *16* *16* Adele: Adele I love you. You have the most amazing voice in the world. My name is just like you .. Czech: Adele, english: Adele. Have a nice day and let you in your life doing. *3* *2* *2* *4*
-
Adel je nejlepsi!!
-
co si o sobe myslis ..!! se podivej prvni na sebe a pak komentuj dalsi!! ubozaku!!
-
Ahoj! Adele přeji ti k těhotenství hodně štěstí a zdraví a ať máš zdraví miminko,jinak ti co sem píšou že jsi tlustá tak nejsi to oni jsou jakjo bečky a jen si doma koušou nechty a záviděj ti!!! hodně štěstí :-))
-
Že by sis měla koupit pravidla českého pravopisu *7*