-
podle mne je nejlepsi skladba set fire to the rain
-
jakub: jestli nevíš co je krásný zpěv, tak sem nepiš tohle ale: jsem neslušnej závidivej nenormal....ukazuje to jen na tvůj malililinkatý mozeček. *16* *16* *16* *16* Adele: Adele I love you. You have the most amazing voice in the world. My name is just like you .. Czech: Adele, english: Adele. Have a nice day and let you in your life doing. *3* *2* *2* *4*
-
*1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
-
Malý děti si hrajou,zítra bude hezky? *13*
-
-
Ilono jestli se tím jako bavíš, myslím tím že sem píšeš nevkusné a trapné komentáře piš to JINAM!!!! *16* *16* *16* *16*
-
Adele ted prozradila že ma rakovinu *13*
-
má rakovinu? tak se z toho nepodělejte vy nuly
-
Nejlepsí zpevacky sú a které si rád poslechnu : Adele,Rihanna,Katy Perry,Cheryl Cole a Lady Gaga
-
-
Ach Booože, to je teda výběr!!!! *15* Nic horšího by už nebylo?
-
-
Oprava : Katy Perry a Lady Gaga jsou nejlepsí zpevacky na svete. Adele je nic moc zpevacka podle me.Rihanna ta uz je taky o nicem
-
-
-
😇
-
Tak hele seleno gomes já jsem na straně těch co milujou adele (Ps:můj brácha má v mp4 skoro jenom adele tak že ji poslouchám pořád) jo a seleno jdi někam protože adele je ta nejlepší jo a ješťe něco je vidět kdo má hudební sluch l. Můj brácha hraje na tahají harmoniku a tak by mi řekl že má špatný větší ale ty by si nepoznala rozdíl mezi ptáčkem a kostelní zvonem. Cha cha cha. >:)
-
umí zpívat ale mě připadá že její písničky jsou moc smutné mohla by taky nazpívat nějakou veselejší