-
Re: Fotografie
sredlovalucie(zavináč)seznam.cz -
Fotografie
Prosim kdo ma fotografie LIMA ve velkem rozliseni pro chystany projekt zaslete na e-mail: sredlovalucie(zavináč)seznam.cz -
Adriana
Adriana je jedinečná a nádherná TOP modelka, o která toho dokázala opravdu moc a ještě dokáže. Je krásná, má nádherné oči a dokonale plné rty! A když se koukám na Victorias secret show, nemá jedinou chybičku *14* Moc jí obdivuju! -
Re: Re: .
Hej fakt? Fakticky nosí kontk.čočky?? w tom případě teda už ení tak krásná jak sem si myslela *7* -
Nejlepší baba na světě!Miluju ji.A vůbec,seru na to a letím do New Yorku! -
Poslechněte si ...
http://www.stage.cz/josef-dominik/ -
A.Lima
Adrianu Limu,jsem poprvé viděla v italských televizí.A nevěděla sem kdo to přesně je *3* ,ale je celkem hezká *4* ,líbí se mi víc jiný osobnosti než ona,ale celkem není špaatná. *15* -
Re: Re: NORKYS BATISTA JE NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENA NA SVĚTĚ
Že ji máš ráda a líbí se ti, to ti neberu, ale nejkrásnější rozhodně není. Mně se zdá až ošklivá. -
Re: NORKYS BATISTA JE NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENA NA SVĚTĚ
Ariana Lima je nejhezčí a nejlepší modelka světa!! Je uplně suprová a má krásné oči a rty a taky superní vlasy a postavu! Prostě NEJ!! *3* *4* -
Re: .
No a navíc nosí kontaktní čočky, takže vlastně nemá vůbec nic *1* -
.
jeeiný co se mi na ní líbí jsou její oči...jinak je divná -
NORKYS BATISTA JE NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENA NA SVĚTĚ
NORKYS BATISTA JE MILIONKRÁT KRÁSNĚJŠÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ale fuj
ty voe, ty ses snad zbláznila, chceš mi říct, že kate moss je pěkná??? ta ať si jde radši někde fetovat *7* -
Re: Jakž takž ujde, ale
jo, to máš recht ! Norkys je kráska *14* -
Jakž takž ujde, ale
proti Norkys Batista je to jen pometlo! *13* -
Divný nemyslite???!
Je pěkná, neříkam že ne..
má pěkný tělo a tak, jenže mi přijde dost namyšlená....
a nepřijde vam divný to že má znamínka a pigmentový skvrny ale na profesionálních fotkách z modelinku má pokožku jako mimino???! (je to normální a i hezký a nemuseli by ji je na compu zamaskovavat)
..nikdo není tak dokonalý jak se zdá *9* -
Re: boze boze
To souhlasím. A mně se ani tak nelíbí. Nemá v sobě naprosto žádný půvab..Není vůbec krásná.Sexy možná jo, ale krásná ne určitě.To taková Doutzen Kroes je půvabný nádherný anděl a nemusí vždy vypadat jako děvka. -
boze boze
kdyby neexistovali programy na upravu fotek tak si ta slecna ani neskrtne, vy to nevidite, jak jsou ty fotky upravene az to bije do oci -
Muah
Teda..bejt z poloviny tak heska jako vona a jsem happy!!! *3* -
ghhnt
Wilson Ochsenknecht