Přejít na výpis diskuzí

Adriana Neubauerová

OSOBNOST 18.4.2007 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • film

tak jestli ho tam uvidíš dřív než já tak se ozvi taky bych si ho stáhnul
  • Film

Jenom diky tomu filmu Laska in Memoriam sem se o ni dozvedel :) ale taky budu shanet...
    • Re: Film

tak to já taky
  • Web

No ja nwm me se to nejak nepovedlo uplne na hovno aji tu oblibu k adriane sem ztratil ze uz se o nu moc nezajimam tak sry...
    • Re: Web

škoda no.
  • narozeniny

ahoj Adriánko přeji ti vše nejlepší k dnešním narozeninám hodně zdraví a lásky a vše co k tomu patří. To ti ze srdce přeje Jarda
  • Narozky

Také přeji Adrianě všechno nejlepší, hodně lásky a at se ti vyplné vše po čem tvé srdce touží.
  • nuda

nak se tu nic nedeje sakryš tak Adrianko zavítej mezi nás

Ája je nejvíc stylová....skvělá holka fakt....nedám: *14* ......LUXUS.......
    otázka: Přineseš mi zejtra na sváču paštiku? *4* *15* .....Like U moc *15*
    • Re: TOP

:D:D:D:D
  • kluk

ahoj chtěl sem se zeptat jestli máš nějaké přítele *3*
    • Re: kluk

Hm...přítelů mám spoustu, ale na chození ne..:) *3*
      • Re: Re: kluk

jaktože taková pěkná holka a snikým nechodí? věk na to máš.
  • otázky pro Adrianu

tak zdar a sílu, tak to jsem teda o hodně přišel, když tady byla Adriana a odpovídala na dotazy. No co se dá dělat, už se stalo. Ale snad se tady ještě objeví.Teda slíbila to. Takže bych se chtěl zeptat. 1) Někde jsem četl že jsi na Literárním gymnázium. A co taková konzervatoř? Pokuď teda plánuješ jít po této cestě. Myslím jsi, že máš na víc, kde plně rozvineš své dovednosti.
    2) co vlastně tak ráda posloucháš za muziku a co děláš ve svém osobním volnu.

Děkuji ti za odpovězení těchto nenáročných otázek
    *4*
    • Re: otázky pro Adrianu

O konzervatoři jsem dlouho přemýšlela a zvažovala pro a proti. Myslím, že jsem se rozhodla správně pro literární gymnázium. Herectví je hodně nejisté povolání a tak jsem si řekla, že nebude na škodu mít i nějaké vzdělání. *3* *4*
      A odpověď na druhou otázku: Z hudby poslouchám ráda snad všechno, nemám žádný vyhraněný styl a ani se pro něj nedokážu rozhodnout *3* A ve volném čase jezdím na koni a dělám hippoterapii s postiženými dětmi. *14*
  • katu-ska

jejeej

jeej Aďá *3* úžasná slečna!seznámil nás Olda!ten den ve zlíně byl hrubý a já douám že se ještě nekdy uvidíme *3* *4* *4*
    • Re: jejeej

Taky doufám... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit