Přejít na výpis diskuzí

Adriana Neubauerová

OSOBNOST 18.4.2007 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odpovedi

zdrávím vás. kluci co myslíte mohla by nám tu adriána odpovídat na naše otázky? a nebo o těchto fanouškách vůbec neví
    • Re: odpovedi

Zdar Herny7,
      no podle mého osobního názoru o nás vůbec neví.Protože těchto diskusních fórů co se týká Adriany je určitě víc. To by chtělo, aby jsme se sešly dohromady do jediného fóra. No a pokud se opravdu dívá na své stránky, tak si nás určitě najde. Bylo by to skvělé, kdyby odpovídala na naše otázky. Je mi jasné, že se na stránky nedívá každý den, ale na otázky by mohla odpovídat třeba jednou mesíčne. Tak si budem držet palce, třeba to vyjde.
      • Re: Re: odpovedi

cau Freitagu2,
        jj musíme držet palce snad se nám ozve, bylo by to super *3*
  • Adriana

Achjo nehapu jak to dela ze nas vsechny okouzlila...asi ma talent *4*
  • Adriana

nevim ale jestli se tady nekdy adriana koukne a opovi tak je to ten nej clovek *1*
  • Adriana

Tak uvidíme, třeba opravdu nás jednoho krásného dne překvapí. Jenom aby jsme zase nečekali třeba až do důchodu *1*
    Abych nezapoměl hodil jsem tam nějaké další fotky do galerie.
  • Adriana

jojo ja taky ale este se tam nezverejnili tak mozna pozdeji jo a pracuju na webu o adriane tak kdyby byl nekdo tak hodny a pomohl mi :) moc to nedavam
  • Adriana

no to je fakt, že jsme se ještě na nic nezeptaly. Bylo by super nějaký Chat v přímém přenosu s Adrianou.
    Jasně, jestli ti můžeme nějak pomoci vytvořit Web o Adrianě tak řekni.
  • Web

Co si myslite co je lepsi na web blog nebo estranky? :) *7*
  • Všechno nejlepší Adriano.Přeji ještě mnoho úspěchu! *3* *4* *4* *15*
  • film

jo asi ty eStranky a chtěl sem se vás zeptat jestli nikdo nemáte natočenej ten nedělní film Láska in memoria tak kdyby jste ho nikdo měl tak písněte pak se nák domluvime díky moc
  • film

tak já jsem ten film scháněl taky všude možně na internetu,ale bohužel jsem neměl štěstí. Snad ho daj do půjčovny v ČT.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit